Return to site

"Μια Λεπτή Γραμμή Μεταξύ της Παχυσαρκίας και της Ανορεξίας"

Ν. Ευαγγελινού: Γεια σας, αγαπητοί μου φίλοι! Σήμερα θα μιλήσουμε για το πού μπορεί να σας οδηγήσει η επιθυμία να καταπολεμήσετε την παχυσαρκία

Ν. Ευαγγελινού: Τελευταία, η μαγειρική σόδα έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές, λόγω των ιδιοτήτων της ως προϊόν αδυνατίσματος. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτές τις ιδιότητες. Βοηθά όντως στη μάχη για ένα αδύνατο σώμα; Έχουμε καλέσει το Δρ. Ιωάννη Χριστοδούλου, M.D. για να ρίξει λίγο φως στο θέμα.

Δρ. Ιωάννης Χριστοδούλου: Πολλοί πιστεύουν ότι η απώλεια βάρους με τη χρήση μαγειρικής σόδας αποτελεί κάποιο είδος αστικού μύθου. Όμως μπορεί να εξηγηθεί πολύ απλά: το διττανθρακικό νάτριο, που περιέχεται στη μαγειρική σόδα, αποβάλει τις τοξίνες από το σώμα και προωθεί την καύση του λίπους. Βοηθά αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους. Αλλά! Στην αρχή, δεν θα μπορείτε να χάσετε περισσότερα από 4 με 5 κιλά το μήνα και δεύτερον, θα πρέπει να αλλάξετε αρκετά τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής σας

Ν. Ευαγγελινού: Άρα, αντίθετα με την κοινή γνώμη, η μαγειρική σόδα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσουμε την παχυσαρκία;

Δρ. Ιωάννης Χριστοδούλου: Φυσικά και όχι. Αν θυμάστε, ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, καθηγητής Διατολογίας στο Βασιλικό Κολέγιο, ήταν ένας από τους πρόσφατους καλεσμένους σας, και συζητήσαμε τις ιδιότητες ενός προϊόντος αδυνατίσματος, που ονομάζεται Diet Stars.

Ν. Ευαγγελινού: Ναι, εκείνο το επεισόδιο είχε προκαλέσει σάλο. Δυστυχώς, οι θεατές μας υπερέβαλαν με τη χρήση των συμβουλών μας, κάτι που οδήγησε σε αρνητικές συνέπειες.

Δρ. Ιωάννης Χριστοδούλου: Ακριβώς, μιλάμε για άτομα που έφτασαν στην ανορεξία, αφότου έπαιρναν το Diet Stars.

Ν. Ευαγγελινού: Ακριβώς! Η ανορεξία προκαλείται συνήθως από τις ακραίες δίαιτες, στις οποίες υποβάλλονται οι νεαρές κοπέλες για να χάσουν βάρος. Αλλά, όπως φαίνεται, αυτή δεν είναι η μοναδική αιτία. Όπως ήδη ξέρετε, μερικούς μήνες μετά το επεισόδιό μας σχετικά με το Diet Stars που βγήκε στον αέρα, αρχίσαμε να λαμβάνουμε παράπονα από γυναίκες, οι οποίες είχαν χάσει πολύ βάρος και τώρα δεν ήξεραν τι να κάνουν με τα λιποβαρή σώματά τους.

Μια από τις φωτογραφίες της γυναίκας που επικοινώνησε μαζί μας μετά το επεισόδιο για το Diet Stars.

Δρ. Ιωάννης Χριστοδούλου: Ναι, το θέμα είναι, ότι το Diet Stars είναι ο πιο ισχυρός φυσικός λιποδιαλύτης για τις δίαιτες. Η μαγειρική σόδα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό, ειδικά αν σκεφτούμε το γεγονός, ότι η απώλεια βάρους με το Diet Stars δεν απαιτεί αλλαγή των συνηθειών ή του τρόπου ζωής και επιτρέπει να χάσετε 12 με 16 κιλά το μήνα, και όχι 4 με 5!

Ν. Ευαγγελινού: Σωστά! Αλλά πολλές γυναίκες αγνοούν αυτό το χαρακτηριστικό του προϊόντος. Ενόσω λαμβάνουν το Diet Starsαποφασίζουν να κάνουν και δίαιτα κι έτσι το αποτέλεσμα είναι ακόμα δραστικότερο. Αυτό ακριβώς συνέβη. Ως αποτέλεσμα, οι γυναίκες που ζύγιζαν 100-120 κιλά έγιναν ανορεξικές των 30 κιλών μέσα σε 60 μέρες! Είναι πολύ λυπηρό να βλέπω ότι αυτό το αποτελεσματικό προϊόν χρησιμοποιήθηκε τόσο λάθος. Αλλά θα ήταν καλό να καταλάβουμε τι ακριβώς δράση έχει το προϊόν.

Δρ. Ιωάννης Χριστοδούλου: Πολύ καλή ερώτηση. Θα ήθελα να εμβαθύνουμε.

Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χάρη στο συνδυασμό των 100% φυτικών συστατικών, που από καιρό έχουν αποδειχτεί σημαντικά.

Η σύνθεση του Diet Stars

Το κύριο χαρακτηριστικό του Diet Stars είναι το γεγονός ότι περιέχει συστατικά, των οποίων η αποτελεσματικότητα έχει επιβεβαιωθεί από δεκάδες ανεξάρτητες μελέτες. Τα ζελεδάκια Diet Stars μπλοκάρουν το σχηματισμό νέων αποθεμάτων λίπους. Η στοχευμένη και ισχυρή δράση των φυτικών συστατικών του Diet Stars εξασφαλίζει την ήπια απώλεια βάρους ακριβώς στις περιοχές, όπου συσσωρεύεται το υποδόριο λίπος

Ν. Ευαγγελινού: Όντως, οι ιδιότητες του προϊόντος είναι πραγματικά θεαματικές. Αλλά κάτι τη γνώμη σας, ποιος είναι ο κύριος κίνδυνος;

Δρ. Ιωάννης Χριστοδούλου: Όπως έχουμε δει, ο κύριος κίνδυνος είναι η δίαιτα. Ενώ λαμβάνετε το Diet Stars, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε και δίαιτα, γιατί το λίπος θα συνεχίσει να καίγεται. Το σώμα χρειάζεται θρεπτικά συστατικά από το φαγητό. Ένας άλλος κίνδυνος είναι όταν οι άνθρωποι χάνουν βάρος τόσο εύκολα και γρήγορα, ενώ κάποιοι το παρακάνουν. Θεωρούν συνέχεια ότι δεν έχουν χάσει αρκετά κιλά, καθώς δεν έχουν βιώσει κάτι τέτοιο άλλη φορά. Δυστυχώς, είναι πολύ αργά όταν το καταλαβαίνουν.

Η Ναταλία υποφέρει από ανορεξία. Έχασε 20 κιλά, πριν καλά-καλά να το καταλάβει. Είπε ότι έχασε όλο της το βάρος μέσα σε 17 μέρες!

Ν. Ευαγγελινού: Δρ. Χριστοδούλου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και βλέπω ότι όλο και περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Αλλά ακόμα, τι θα συνιστούσατε στους θεατές μας; Τι θα πρέπει να κάνουν;

Δρ. Ιωάννης Χριστοδούλου: Η πιο αποτελεσματική μέθοδος σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να ορίσετε τους στόχους σας: αποφασίστε πόσα κιλά θέλετε να χάσετε. Ας πούμε ότι είστε 80 κιλά και θέλετε να φτάσετε στα 55. Για να επιτύχετε αυτό το στόχο, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα 3 εβδομάδων με το Diet Stars και όχι περισσότερο! Χρησιμοποιήστε το προϊόν για 3 εβδομάδες και τρώτε ό,τι θέλετε, όμως όταν η ζυγαριά δείξει 55 κιλά, σταματήστε να τρώτε ζελεδάκια. Μπορείτε να πετύχετε το στόχο σας χωρίς να το παρακάνετε. Μπορείτε να τρώτε όπως συνήθως: να έχετε τακτικά γεύματα και μην πεινάτε, υπομένοντας και τη δυσφορία που προκαλεί η πείνα. Αν λαμβάνετε το Diet Starsθα χάσετε βάρος έτσι κι αλλιώς, δεν χρειάζεται να κάνετε και δίαιτα από πάνω.

Ν. Ευαγγελινού: Έχουμε ακούσει ότι υπάρχουν πολλές απομιμήσεις στην αγορά. Από πού μπορούμε να αγοράσουμε το Diet Stars και πώς να προστατευτούμε ενάντια στους απατεώνες;

Δρ. Ιωάννης Χριστοδούλου: Γνωρίζω ότι το Diet Stars είναι πιστοποιημένο. Δεν πωλείται στα φαρμακεία ακόμα, γι' αυτό και ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να αγοράσετε το γνήσιο προϊόν από τον ιστότοπο του επίσημου διανομέα. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε εγγύηση για την άριστη ποιότητα και τη γνησιότητα του προϊόντος.

Προϊόν απώλειας βάρους Diet Stars

Ν. Ευαγγελινού: Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή υγεία και να θυμάστε ότι χάρη στη σύγχρονη ιατρική, πολλά προβλήματα έχουν λυθεί πολύ ευκολότερα κι αποτελεσματικότερα. Και το Diet Stars. είναι ζωντανό παράδειγμα. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, να θυμάστε δύο βασικές αρχές. Αρχικά, δεν χρειάζεται να λιμοκτονήσετε για να αδυνατίσετε! Και δεύτερον, είναι καλύτερα να χάσετε βάρος με το Diet Stars! Να είστε υγιείς!

Προσοχή!
Ο αριθμός των απομιμήσεων που πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές έχει αυξηθεί δραματικά. Οι απομιμήσεις του Diet Stars δεν έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα! Ειδικά για τους αναγνώστες μας, παραθέτουμε ένα κουμπί παραγγελίας, που θα σας βοηθήσει να αγοράσετε το Diet Stars από τον επίσημο διανομέα του. Αν κάνετε την παραγγελία σας εδώ, θα λάβετε ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας στην καλύτερη τιμή! Απλά πατήστε στο κουμπί "Παραγγελία Diet Stars" παρακάτω. Θα οδηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα, όπου θα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας.

Νόρα Ευαγγελινού, "Ζήστε Υγιεινά!" 26.05.2018

Σχόλια:

Αλίκη Καραλή:

26.05.2018

Γεια σας! Προσπάθησα να χάσω βάρος με μαγειρική σόδα αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι αποτελεσματική κι έτσι δοκίμασα το Diet Stars. Τότε ακόμα κανείς δεν ήξερε τι είναι. Η αδερφή μου το έφερε από ένα ταξίδι της στο εξωτερικό. Ούτε καν είχα ονειρευτεί αυτό το αποτέλεσμα! Έχασα 13 κιλά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες!!! Καμία δίαιτα δεν με βοήθησε να χάσω τόσα κιλά!

Μελίνα Αγγελάκη:

26.05.2018

Ο γιατρός μου είπε να χάσω περίπου 13-15 κιλά αν θέλω να μείνω έγκυος. Κρίνοντας από τις κριτικές, μπορώ να πω ότι αυτή είναι η μοναδική μου ευκαιρία! Εμπιστεύομαι την κυρία Ευαγγελινού. Αν λέει ότι μπορείς να αδυνατίσεις με το Diet Stars τότε θα είναι αλήθεια Το θέμα είναι να μην το παρακάνεις!

Αλεξία Αραμπατζή:

27.05.2018

Έχουν περάσει 3 εβδομάδες από τότε που έλαβα το πακέτο με τα ζελεδάκια Diet Stars. Έχασα 25.5 κιλά. Από τα 93 κιλά έφτασα 67.5. Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά θα παραγγείλω κι άλλα γιατί θέλω να φτάσω στα 57 κιλά (αυτό είναι το ιδανικό). Αν δεν μπορείτε να χάσετε βάρος ό,τι κι αν κάνετε, δοκιμάστε αυτό εδώ!

Κατερίνα Φαλαλή:

28.05.2018

Τα ζελεδάκια Diet Stars είναι μοναδικά! Ποιος λέει αυτά τα πράγματα για τη μαγειρική σόδα; Με αυτή μπορείς να χάσεις το πολύ 3-4 κιλά το μήνα. Με το Diet Stars έχασα περισσότερα από 17 κιλά! Χωρίς δίαιτες ή κάτι άλλο!

Στέλλα Ιωακειμίδου:

28.05.2018

Έχω δοκιμάσει και εγώ το Diet Starsκαι έχασα 17 κιλά σε 4 εβδομάδες! Δεν το πίστευα ότι τα κατάφερα. Πολλά ευχαριστώ στη Νόρα και τον καλεσμένο της, που μας αποκάλυψαν αυτό το προϊόν. Πολλές γυναίκες ονειρεύονται να αδυνατίσουν.

Μαίρη:

29.05.2018

Χάρη στη Νόρα, την εκπομπή της και το σύνδεσμο που μας έχει δώσει μπορούμε να αποφύγουμε τους απατεώνες.

Χριστίνα:

30.05.2018

Έχασα 2,5 κιλά με τη μαγειρική σόδα. Αλλά η οξύτητα του στομαχιού μου αυξήθηκε, γι' αυτό έπρεπε να την αντικαταστατήσω. Επέλεξα το Diet Stars. Είναι ένα προϊόν αδυνατίσματος που έχει όντως αποτέλεσμα! Τι υπέροχο είναι να ξυπνάς, να ανεβαίνεις στη ζυγαριά και να βλέπεις ότι έχεις χάσει 1 ή 2 κιλά!

Ιωάννα Μαράκη:

01.06.2018

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το Diet Stars είναι αποτελεσματικός τρόπος για να αδυνατίσεις. Μια φίλη και εγώ έχουμε αδυνατίσει πολύ, χρησιμοποιώντας το. Έχασα 19 κιλά, ενώ η φίλη μου 16.5 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα! Πολύ εντυπωσιακό!

Πωλίνα Σταματάκη:

02.06.2018

Θέλω να χάσω βάρος κι εγώ! Είναι αλήθεια ότι χρειάζεται να παίρνω μόνο το Diet Stars χωρίς να κάνω δίαιτα;

Βίκυ Αγγελίδη:

03.06.2018

Ναι είναι αλήθεια. Έχασα 8 κιλά σε ένα μήνα χωρίς να κάνω τίποτα.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly