Elena Mihai: Bună, dragi prieteni! Astăzi vom vorbi despre locul în care te poate duce dorința de combatere a obezității. Elena Mihai: În ultima vreme, bicarbonatul de sodiu și-a câștigat o reputație de produs pentru slăbit. Să aflăm mai multe despre proprietățile sale. Chiar ajută în lupta pentru un trup subțire? L-am invitat pe Dr. George Marinescu să facă lumină în acest caz.

Dr. G. Marinescu: Multe persoane sunt de părere că slăbitul folosind bicarbonat de sodiu este un fel de mit urban. Dar în realitate poate fi foarte ușor de explicat: bicarbonatul de sodiu ajută la eliminarea toxinelor din organism și la descompunerea celulelor adipoase. Chiar ajută la slăbire. Dar! În primul rând, nu vei putea slăbi mai mult de 4-5 kg pe lună, iar în al doilea rând, va trebui să îți schimbi semnificativ obiceiurile alimentare și stilul de viață.

Elena Mihai: Deci, contrar părerilor generale, bicarbonatul de sodiu nu este cea mai bună metodă de a lupta împotriva obezității?

Dr. G. Marinescu: Sigur că nu! Dacă vă aduceți aminte, Mircea Tănăsescu, profesor în dietetică, a fost unul dintre cei mai recenți invitați ai noștri, alături de care am discutat despre proprietățile de reducere a greutății ale unui produs numit Diet Stars.

Elena Mihai: Da, acel episod a provocat destulă agitație. Din păcate, unii dintre cei care ne urmăresc au fost cuprinși de un exces de zel în urmarea sfaturilor noastre, lucru care a dus către unele consecințe negative.

Dr. G. Marinescu: Corect, vorbim despre persoanele care au ajuns la anorexie după consumul Diet Stars.

Elena Mihai: Exact! Anorexia este de obicei cauzată de dietele extreme la care femeile tinere se supun pentru a slăbi. Dar, din câte s-a dovedit, aceasta nu a fost singura cauză.
După cum se știe, la câteva luni de la difuzarea episodului nostru despre Diet Stars, am primit multe plângeri de la femei care au pierdut prea mult în greutate și care nu știau ce să mai facă cu trupurile lor subponderale.

Una dintre fotografiile unei femei care ne-a contactat după difuzarea episodului despre Diet Stars

Dr. G. Marinescu: Da, ideea este că Diet Stars e cel mai puternic arzător de grăsime natural care există în prezent în dietetică. Bicarbonatul de sodiu nu se poate compara cu el, în special deoarece slăbirea cu Diet Stars nu necesită o schimbare a stilului de viață și îți permite să slăbești 12-16 kg pe lună, spre deosebire de 4 sau 5 kg!

Elena Mihai: Corect! Dar multe femei au ignorat această caracteristică a produsului. În timp ce consumau Diet Stars, ele s-au gândit că, dacă ar urma o dietă, efectul va fi și mai puternic. Și exact asta s-a întâmplat. Ca urmare, femeile care cântăreau 100-120 kg au devenit anorexice de 30 kg în 60 de zile! E foarte trist să auzim că un produs atât de eficient a fost folosit greșit într-o asemenea măsură. Dar ar fi bine să înțelegem ce anume produce un astfel de efect.

Dr. G. Marinescu: E o întrebare foarte bună. Una asupra căreia aș vrea să insist.

Acest efect este obținut grație combinării unor ingrediente 100% naturale care și-au dovedit eficacitatea de multă vreme.

Caracteristica principală a Diet Stars e aceea că are un conținut de ingrediente a căror eficiență a fost dovedită de zeci de studii independente. Diet Stars blochează formarea de noi depozite de grăsime. Acțiunea direcționată și puternică a ingredientelor naturale aleDiet Stars asigură o slăbire delicată exact în acele zone unde s-a format grăsimea subcutanată.

Elena Mihai: Într-adevăr, proprietățile acestui produs sunt pur și simplu minunate. În plus, jeleurile sunt dulci și suculente și au o aromă plăcută. Dar din punctul dvs. de vedere care este pericolul principal?

Dr. G. Marinescu: După cum am văzut, pericolul principal sunt dietele. În timp ce consumi Diet Stars, nu trebuie să ții o dietă, deoarece depozitele de grăsime dispar oricum. Organismul are nevoie de nutrienți pe care îi primește din mâncare. Un alt pericol atunci când oamenii slăbesc atât de ușor și rapid, în cazul unora, scuză-mi expresia este că „o iau pe arătură”. Ei continuă să creadă că nu au pierdut încă suficientă greutate, deoarece nu au mai experimentat așa ceva până acum. Din păcate, de multe ori este prea târziu când își dau seama.

Nicoleta suferă de anorexie. A pierdut 20 kg fără să își dea seama. Ea a spus că a pierdut toate aceste kilograme în 17 zile!

Elena Mihai: Dr. Marinescu, sunt complet de acord și sunt tot mai multe femei care se confruntă cu această problemă. Și cu toate acestea, ce le-ați recomanda celor care ne urmăresc? Ce ar trebui să facă?

Dr. G. Marinescu: Cea mai eficientă metodă în acest caz ar fi stabilirea unui obiectiv: hotărăște-te cât de mult intenționezi să slăbești. Să spunem că acum cântărești 80 kg și ai fi mulțumită cu 55 kg. Pentru a atinge acest obiectiv, vei avea nevoie de un tratament de 3 săptămâni cu jeleurile Diet Stars și nu ar trebui să depășești acest interval! Folosește acest produs astfel: 5 jeleuri (15 g) pe zi timp de 8 zile, în timp ce mănânci ceea ce vrei, iar când cântarul ajunge la 55 kg, nu îl mai lua. Îți vei atinge obiectivul fără să exagerezi. Poți și trebuie să mănânci ca înainte: o varietate de mâncăruri și nu te lăsa să suferi de foame și de disconfortul cauzat de aceasta. Dacă folosești jeleurile Diet Stars vei slăbi oricum, nu trebuie să ții dietă.

Elena Mihai: Am auzit că sunt multe imitații pe piață. De unde putem achiziționa Diet Stars și cum putem să ne protejăm împotriva escrocheriilor?

Dr. G. Marinescu: Știu că Diet Stars a fost certificat în România. Nu a fost introdus încă în farmacii, iar cea mai sigură metodă de achiziție a produsului original este să fie comandat de pe website-ul distribuitorului oficial. Astfel ai o garanție a calității și a autenticității.

Elena Mihai: Aș dori să le urez tuturor multă sănătate și să le reamintesc că datorită medicinei moderne, multe probleme pot fi rezolvate mult mai ușor și mai eficient. Iar Diet Stars este un exemplu viu. Dacă intenționezi să slăbești, reține două principii de bază. Primul, nu trebuie să te înfometezi pentru a slăbi! Iar al doilea, este mai bine să slăbești cu Diet Stars! Fiți sănătoși!

Atenție!
Numărul produselor contrafăcute vândute la un preț foarte mic a crescut în mod dramatic. Diet Stars nu are absolut nicio proprietate terapeutică! Special pentru cititorii noștri, iată butonul de comandă care vă va permite să cumpărați Diet Stars de la singurul său distribuitor oficial. Dacă veți comanda produsul de aici, veți primi un produs de calitate la cel mai bun preț! Trebuie să apăsați pe butonul de mai jos „Mergi la website-ul distribuitorului”. Veți fi redirecționați pe website-ul oficial unde veți putea face achiziția.

Comentarii:

Irina Georgescu:

15.05.2018

Bună! Am avut o tentativă de a slăbi cu bicarbonat de sodiu, dar apoi mi-am dat seama că nu era cea mai eficientă metodă, așa că am încercat Diet Stars. Pe atunci, nimeni nu știa despre el. Sora mea mi l-a cumpărat din China. Să fiu sinceră, nici măcar nu am visat la așa un rezultat uimitor! Am slăbit 13 kg în mai puțin de 2 săptămâni!!! Nicio dietă nu m-a ajutat să slăbesc atât de mult!

Maria Popescu:

15.05.2018

Medicul meu mi-a spus că trebuie să slăbesc în jur de 13-15 kg dacă vreau să rămân însărcinată. Judecând după recenzii, pare să fie singura mea șansă! Am încredere în Elena Mihai. Dacă ea spune că poți să slăbești cu Diet Stars, înseamnă că este adevărat. Cel mai important lucru este să nu exagerați! :)

Liliana:

16.05.2018

Au trecut 3 săptămâni de când am primit pachetul cu Diet Stars. Am slăbit 25,5 kg. Am scăzut de la 93 la 67,5 kg. Sunt foarte fericită, dar voi mai comanda jeleurile, mai ales că sunt dulci și suculente și au arome mele preferate de ananas și guarana și vreau să ajung la 57 kg (greutatea mea ideală). Dacă nu poți să slăbești, indiferent ce faci, încearcă aceste jeleuri!

Cătălina Leonard:

16.05.2018

Acest produs Diet Stars este un miracol! Bicarbonat de sodiu, serios? Poți slăbi în jur de 3 sau 4 kg pe lună. Cu Diet Stars, am slăbit peste 17 kg! Fără să țin niciun fel de dietă!

Ștefania Victor:

17.05.2018

Am încercat Diet Stars, de asemenea, iar rezultat meu a fost de -17 kg în 4 săptămâni! Nu aș fi crezut niciodată asta dacă nu aș fi încercat eu însămi. Multe mulțumiri Elenei Mihai și coprezentatorului său, deoarece le-au spus tuturor despre acest produs. Multe femei visează să slăbească.

Bianca:

18.05.2018

Mulțumiri Elenei pentru această emisiune și pentru linkul către website. Este minunat că acum pot evita înșelătoriile.

Ecaterina:

18.05.2018

Am slăbit 2,5 kg cu bicarbonat de sodiu. Dar aciditatea gastrică a crescut și astfel a trebuit să trec pe altceva. Am ales Diet Stars. Este un produs pentru slăbit care chiar funcționează! Este un sentiment uimitor atunci când te trezești și te urci pe cântar și vezi că ai slăbit 1 sau 2 kilograme!

Olivia Matei:

18.05.2018

Pot confirma că Diet Stars este o metodă eficientă de a slăbi. Eu și prietena mea am slăbit considerabil folosindu-l. Am scăpat de 19 kg, iar prietena mea de 16,5 kg în mai puțin de o lună! Foarte impresionant!

Adriana:

19.05.2018

Și eu vreau să slăbesc așa! Este adevărat că tot ce am de făcut este să iau Diet Stars, iar dieta nu este necesară?

Victoria Păscuț:

19.05.2018

Da, este adevărat. Am slăbit 18 kg într-o lună fără să fac nimic.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly