Return to site

Елена Маринова: 
„От затлъстяването до анорексията има само крачка“ 

Е. Маринова: Здравейте, приятели!

Днес темата ни ще отведе там, докъдето може да стигне борбата със затлъстяването.

Е. Маринова: Наскоро, в предаването с диетолога професор Евгени Великов обсъждахме новия препарат за отслабване Eco Slim. За съжаление, много дами от малкия екран са пренебрегнали съветите ни и са злоупотребили, което е довело до негативни последствия за тях - последствия, които ще разгледаме днес.

Е. Маринова: Както сигурно сте се досетили, ще говорим как да се избегне провокирането на анорексия, дължаща се на приема на капки Eco Slim. И с този въпрос днес ще ни помогне докторът на медицинските науки, диетологът Димитър Шентов.

Д. Шентов: Честа причина за анорексия са диетите, на които се подлагат момичетата в стремежа си да отслабнат. Но се оказва, че това не е единствената причина.

Е. Маринова: Какво друго може да причината за тази страшна диагноза?

Д. Шентов: Както вече знаете, няколко месеца след като коментирахме Eco Slim, започнахме да получаваме жалби от жени, които са отслабнали до крайна степен и сега се чудят как да помогнат на изтощеното си тяло.

Снимка на момиче, което се свърза с нас след предаването за Eco Slim

Д. Шентов: Работата е там, че Eco Slim е най-мощният естествен изгорител на мазнини, който съществува в момента.

И основната причина, някои жени да се доведат до това състояние, наречено анорексия е, че те успоредно с приемането на Eco Slim са решили да се подложат допълнително на диета, за да подсилят ефекта. И точно това се е случило.
В крайна сметка, жените, тежащи по 100-120 кг, буквално за 60 дни се превръщат в 30-килограмови анорексички!

Е. Маринова: Много тъжно, че жените са злоупотребили с такова ефективно средство и са навредили сами на себе си. Но бих искала да ми кажете още нещо: каква е причината да се постига такъв поразителен ефект?

Д. Шентов: Много добър въпрос. И аз искам да обърнем специално внимание на това.

Този мигновен ефект се дължи на съчетанието на изцяло природни съставки, които отдавна са доказали своята ефективност в света на диетологията.

Този продукт представлява бързо разтворими Капки, които съдържат витамините B2, B5, B6, B8, В12, кофеин, читозан, екстракт от колеус форсколии, екстракт от гуарана, екстракт от водорасли фукус, янтарна киселина и L-карнитин. Eco Slim е произведен по европейска технология и е одобрен от службата за хранителна безопасност.

Eco Slim активира процеса на деленето на мастните клетки, ускорява метаболизма, намалява апетита и намалява глада за сладко, като същевременно подобрява храносмилането, пречиства от токсините, премахва излишните течности и блокира повторното натрупване на мастни отлагания. По този начин, се отслабва без диети и физическо натоварване.

Е. Маринова: Наистина свойствата на този продукт са просто поразителни. Но защо тогава може да има опасност за нашите зрители според Вас?

Д. Шентов: Както видяхме, основната опасност са диетите. При време на приема на Eco Slim не е необходимо да се подлагате на диети, защото мазнините ще се стопят и без това. Тялото се нуждае от полезните хранителни вещества, които си набява от храната.

Другата причина е, че когато теглото се стапя толкова лесно и много момичета са, извинявам се за израза, като отвързани. На тях винаги им се струва, че свалените килограми са малко, защото те толкова силно се стремят към отслабване, че не знаят къде да спрат. За съжаление, се осъзнават прекалено късно.

Наталия страда от анорексия. Тя не е усетила как е свалила 20 кг. Тя твърди, че е отслабнала за 17 дни!

Е. Маринова: Д-р Шентов, напълно съм съгласна с Вас, а напоследък с този проблем се сблъскват все повече жени. И все пак, какво бихте препоръчали на нашите зрителки, за да се предпазят?

Д. Шентов: Може би най-ефективният метод, в този случай, би бил простата сметка: решавате от самото начало какво тегло искате да постигнете, да каже, че тежите 80 кг, а искате да станете 55 кг. За да постигнете тази цел, имате нужда от 3-седмичен курс с Eco Slim, но не повече. Приемате продукта по схемата, колкото е необходимо, храните се правилно и достатъчно и, когато килограмите Ви стигнат 55 - преустановявате приема на добавката. Така ще постигнете Вашата цел и няма да стигате до крайности.

Д. Шентов: Можете и трябва да се храните както обикновено - разнообразно и в достатъчни количества, така че да не изпитвате глад или дискомфорт. С Eco Slim ще отслабнете при всяко положение, диетите в случая са излишни.

Е. Маринова: До нас също достигна информацията, че на пазара са се появили и фалшификати, д-р Шентов, препоръчайте на зрителите откъде и как да се снабдят с истинския Eco Slim, а не с долнокачествена имитация.

Д. Шентов: Eco Slim е сертифициран продукт и, тъй като не се предлага засега в аптечната мрежа, най-сигурният начин да бъде закупен е чрез поръчка чрез официалния доставчик. Това е гаранция за качество и един вид застраховка против имитации.

Е. Маринова: В заключение, бих искала да пожелая на всички да бъдат здрави и не забравяйте, че благодарение на съвременната медицина, много въпроси намират решение много по-просто и лесно. Eco Slim е ярък пример за това.

За тези, които искат да отслабнат, нека не забравят двата основни принципа: Първо - за да отслабнете, не е нужно непременно да гладувате! Второ - за да отслабнете, имате нужда от Eco Slim! Бъдете здрави!

Коментари: (47/47)

Можете да изпратите Вашия коментар на уебстраницата на Eco Slim и ние ще го публикуваме тук!

Людмила (Пловдив)01.07.2018

Предаването на Елена както винаги беше по същество. И както винаги дадохте много ценни съвети! Вече минаха 2 седмици, откакто приключих моя курс с Eco Slim. Свалих цели 22 излишни кг! Теглото ми е стабилно, на 48 кг и не се покачва. Много съм ви благодарна! Беше много приятно да отслабна без да се подлагам на лишения!

Яка кака (Враца)01.07.2018

Напълно съм съгласна. Чудесен начин за отслабване! Само да знаете какво е чувството сутринта да станеш от леглото, да се качиш на кантара и хоп - минус 1-2 кг!!!

Екатерина (Ихтиман)02.07.2018

Това естествен продукт ли е? Просто имам непоносимост към много продукти плюс захарен диабет, а много ми се иска да отслабна!

Елена Мартинова, водеща (София)02.07.2018

Една от моите пациентки също страда от диабет. Препоръчах ѝ Eco Slim за 1 месец. Успя да отслабне с 19 кг. Без никакви усложнения след това. Даже напротив захарта намаля. Това е пряко свързано с отслабването.

Елена (Бургас)03.07.2018

Дълго мечтаех да отслабна... научих за тези Капки преди 3 месеца, но не знам защо оттогава все се колебая да поръчам, но майка ми ме нави. Парите не са много, а и какво значение има, кой ще пести от мечтите си?! Сега отслабваме заедно с мама. Тя, между другото, се справя по-добре от мен!

Сашка Христова (София)03.07.2018

Много се радвам, че попаднах на предаването. Непременно ще поръчам препарата, защото е крайно време да отслабна!

Катя (Чирпан)03.07.2018

Аз също опитах Еко Слим и сега мога да кажа - той спаси семейството и брака ми)! Чудо! Мъжът отново започна да гледа на мен като на жена и се чувствам много по-уверена и преди всичко по-лека! )))

Лъч светлина (Пловдив)04.07.2018

Получих доставката с Eco Slim! Благодаря за мненията за продукта, те ме мотивираха да започна да отслабвам и най-накрая да се отърва от ужасните кила. Обещавам да пиша за резултатите си!

Албена Гърбова (Русе)04.07.2018

Много се радвам, че гледах това предаване! Какво ли не съм опитала за да отслабна, не все не успявам да постигна нищо, или не успявам да запазя постигнатото. При моя ръст 1.62 см, тежа 105 кг. Просто трагедия! Искам да отслабна с 35 кг. И наистина се надявам, че с тези капки ще успея! Радвам, се че това е естествен продукт.

Олга (Враца)04.07.2018

Получих пакета с Eco Slim едва вчера, нашите пощи са просто кошмарни! Операторът, който се обади, за да запише адреса за доставката, ме предупреди, че изпращат по пощата и може да има забавяния, но в крайна сметка получих бележката от пощата, веднага се изстрелях и още от днес започнах да свалям излишните килца! Нямам търпение... Аз също отслабвам! Благодаря на Елена за предаването и за линка към сайта за поръчки, поне няма да трябва да го търся!

Валентина (Казанлък)04.07.2018

Благодаря на водещата и гостите в предаването и, разбира се, на тези, които са разработили Eco Slim. Излишното тегло наистина изчезва доста бързо, но важното е да не се връща! Просто е невероятно, вече препоръчах продукта на приятелките ми и защото те скоро ще почнат да припадат по улиците зааради тия диети! А за Eco Slim гледах и едно друго предаване, ама не помня по коя телевизия.

Мария (Мадан)05.07.2018

Опитах екослим и за 5 седмици свалих 18,5 кг! Никога нямаше д а повярвам, ако не се беше случило с мен. Наистина невероятно! Благодаря на всички, който помогнаха тази ценна информация да стигне до хората. За мнозина това е много важно! Сега дори поръчах още една опаковка!

Елена Мартинова, водеща (София)05.07.2018

Валентина и Мария, отслабнали сте прекалено много. Горещо препоръчвам да се консултирате с лекар.

Светлана (Хасково)05.07.2018

Ох и аз се чудя дали да не поръчам! Вчера се качих на кантара и се ужасих!

Ирина (Варна)05.07.2018

Поръчах 2 опаковки Eco Slim! За мен и една приятелка. Чудесен продукт, с който за малко повече от месец и половина успях да сваля почти 12 кг. УРАААА това е моята лична победа! Гордея се със себе си! И отново по темата: ДОБАВКАТА Е БЕЗОПАСНА! Аз съм алергична към доста работи. Но нямах никаква реакция!

Наталия (Стара Загора)05.07.2018

Потвърждавам, че работи. Моя приятелка също отслабваше с еко слим и трябва да кажа, че много успешно - за малко повече от месец свали 19 кг! Ефектът е впечатляващ!

Инна (Търговище)06.07.2018

Благодаря на всички за снимките, сега ще поръчам и започвам да пия редовно, вече няма от какво да се притеснявам) от утре започвам нов живот ))))

Ива (Сандански)06.07.2018

Eco Slim е истинско чудо! За един месец свалих 17,5 кг! Без диети! Сега това е моят най-добър приятел! Благодарение на него станах слаба и привлекателна!

Вики (София)06.07.2018

Супер продукт! Доказано! И аз да кажа - отслабваш и хапваш!

Марина (Котел)06.07.2018

Страшен ефект! Ако правилно съм разбрала, трябва само да пиеш капки Eco Slim? Без диети?

Елена Мартинова, водеща (София)06.07.2018

Марина, съвсем правилно сте разбрала, принципа на отслабване с Eco Slim не е в гладуването, след което заради т.н. йо-йо ефект килограмите се връщат. С този продукт можете да запазите постигнатите резултати — няма да качите отново свалените килограми. Ето какво ни изпрати наша зрителка:

Валентина Добрева (Елхово)06.07.2018

Минаха 22 дни откакто получих пратката с Eco Slim. Свалих 27,3 кг. Започнах от 93 кг, а сега тежа 65,7. Много съм доволна от себе си и от външния си вид. Всеки, който не успява да отслабне, трябв да опита с това!

Яна Новкова (София)07.07.2018

Трябва непременно да сваля 14 кг. Съдейки по отзивите, мисля, че имам реален шанс. Искам да поръчам и да започна курса с Eco Slim по схемата на Елена Мартинова. Предпочитам естествени продукти, а това, че не трябва да се спазва диета е просто велико! Пожелайте ми късмет, моля, ще ми трябва.

Надя Иванова (Севлиево)07.07.2018

Здравейте всички, аз също успях да отслабна с помоща на еко слим. Преди година сестра ми донесе от Хамбург, тогава тук нямаше такива неща... Честно казано, за такъв резултат не съм и мечтала! Бях абсолютно убедена, че това за глупости, но сестра ми ме убеди да опитам. Започнах да ги пия в края на краищата и скоро се наложи да тичам до магазина за нови дрехи, защото панталони започнаха да ми падат ))) За половин месец отсбнах с общо 13 кила (от 67 до 54 кг)! Сега теглото ми е стабилно и не играе! Да кажа, че съм щастлива ще е много меко казано - полудяла съм от щастие :)) Препоръчвам на всички! Поне за 2 седмици, за видите резултата!

Антония Каролева (Пловдив)07.07.2018

Искам да изразя огромната си благодарност към Елена Маринова (за мен това е най-добрата водеща на медицинско предаване) и останалите, които са коментирали Eco Slim. Предаването със сигурност е било от голяма помощ за момичетата, които искат да се отърват от излишни килограми! Аз съм на 33 и през последните години се измъчих много заради излишни килограми. Беше ми трудно движението, постоянно страдах от задух, болки в ставите и гърба. Бързо се изморявах и нямах сили за нищо... Беше ми ясно, че това е защото съм прекалено пълна! След като гледах предаването, не се чудих много и реших да поръчам Еко Слим, за да опитам. Постигнатите резултати надминаха всичките ми очаквания! Сега тежа 62 кг, а преди това бях 93! За два месеца смъкнах 31 кг! Сега все едно летя! Усещам лекота в движенията и все едно съм се подмладила с 10 години! Минаха и задуха, и болките в гърба и ставите, като цяло се чувствам много по-добре! С най-добри пожелания, Антония Каролева

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly