Return to site

Hogyan szabadultam meg a testtömegem 40% - ától - egy 56 kg-os fogyás története!

Mai történetünk főszereplője Kovács Bertalan, aki 40 évesen 123 kg-ot nyomott a mérlegen, így számos gyógyíthatatlan egészségügyi probléma küszöbén állt.

Egyszer aztán, Bertalan arra ébredt, hogy tudta, nem akarja egy cukorbeteg, kövér ember életét élni. Más utat választott.

Tudtam, hogy drasztikusan meg kell változtatnom az életem, rendbe kellett szednem a súlyom. Borzasztó voltam, alig tudtam becipzározni az XXXXXL-es nadrágjaimat, hiszen kb. olyan 112-118 cm-es derekam volt. Már lassan ezt a méretet is kezdtem kinőni... A gombjaimat is állandóan cserélgetni kellett, mert nem bírták a gyűrődést.

Alig találtam magamra normális felsőket. Az XXL-es pólók állandóan felgyűrődtek a hasam miatt; az ingek pedig nagyon szorítottak, amikor leültem. Rosszul aludtam minden este; a kanapén úgy éreztem magam, mint egy partra vetett bálna.

Ezt az egész helyzetet még a gyerekkoromnak köszönhetem.

Egész életemben, egyszer se futottam le úgy 2 kilométert, hogy ne álltam volna meg - legfeljebb sétálni tudtam a legtöbbször.

2015-re, már 119 kg voltam, és hajszálhíján cukorbeteg lettem.

Ekkor döntöttem el, hogy megváltoztatom az életem. Nagyon féltettem a feleségem, nem akartam özvegyet csinálni belőle.

A diétázást választottam első próbának, ahogy a legtöbben szokták.

Ezek mind ugyanazon elv alapján működnek: ha kevesebb kalóriát viszünk be, mint amennyit elégetünk, akkor fogyni fogunk.

De érthetetlen okok miatt, sajnos később még többet hízunk vissza.

Néhány havi diétázás után rájöttem, hogy a kalóriacsökkentés önmagában kevés lesz. Valami másra volt szükségem. Valami hatékonyabbra és aktívabbra.

Ezért, elkezdtem edzeni járni, de eredmény megint sehol se volt. Eléggé megviselt, hogy a rengeteg testi és lelki megpróbáltatás után, még egy kis változást se sikerült elérni - kezdtem depressziós lenni.

Egyre többet ittam, ami a súlyomon is kiütközött, újabb 8 kg-ot híztam a kemény munkám ellenére is.

Nyilvánvaló volt, hogy ez sokáig nem maradhat így, aztán, miután a feleségem elhagyott, rájöttem, hogy küzdenem kell önmagamért.

Az új életem egy pszichiáter meglátogatásával kezdődött. El sem tudom képzelni, milyen szánalmasan festhettem, ahogy 120 kg-osan ott ülök, zokogva, bedagadt szemekkel, az orromat fújva, arról panaszkodva, hogy milyen szomorú az élet.

Természetesen, minden problémám megoldódott. Az orvos azonnal látta, hogy a mentális problémáim a túlsúly okozza, ezért ezzel kell foglalkoznunk először.

Dr. Németh Adrienn, a kedvenc orvosom, nem pszichoterápiát javasolt, hanem inkább meglepett kis üvegnyi EcoSlim cseppel.

Amikor megkaptam a terméket, még fogalmam sem volt, hogy hamarosan minden milyen egyszerű lesz megint.

Természetesen, azonnal megtudakoltam Adrienntől, hogy mi is ez a termék. Röviden, az EcoSlim egy új fogyasztó termék, amely segít a gyors zsírégetésben. Fontos, hogy pontosan betartsuk a használati utasításokat. Ráadásul, a készítmény mellett nem szükséges diétázni. (A további részletek a gyártó hivatalos weboldalán olvashatók)

Ezután, magam is alaposan utánajártam a terméknek, míg nem találtamegy tudományos értekezést, amely részletesen elmagyarázta a termék hatékonyságát és működési elvét. Minden kétségem elszállt.

Sosem gondoltam volna, hogy a fogyás ilyen kellemes és könnyű lehet!

Az EcoSlim cseppek összetétele rendkívül különleges! A termékbennövényi glicerin, zöld tea kivonat, gyömbérgyökér kivonat, galagonya gyümölcs kivonat található, amelyek hatékonytermészetes antioxidánsokként, illetve zsírégetőkként szolgálnak. A készítmény felgyorsítja az anyagcserét és megtisztítja a testet, így intenzíven tudunk majd lefogyni. A termék málnás és epres ízaromát tartalmaz. Ennél többre nem is volt szükségem.

Az EcoSlim csak online megrendelhető, a termék jelenleg a boltokban még nem kapható.

Ezt követően, meglátogattam a weboldalt és rendeltem egy újabb üvegnyi (az orvostól kapott mellé) EcoSlim-et. Az egész folyamat nagyon egyszerű és kényelmes volt, ráadásul, nem is kellett előre fizetnem.

Azonban, a második adagot már fel se kellett bontanom, mert az első üveg bőven elegendő volt.

Nem fogok füllenteni, továbbra is lejártam hetente egyszer sportolni, hogy megőrizzem az egészségem (nem akartam cukorbeteg lenni, hiszen az EcoSlim-mel, azt ehettem meg, amit csak akartam).

2 hét elteltével, teljesen megdöbbentem az eredménytől - 8,3 kg-ot fogytam! Nem tudtam elhinni, hogy mi történik a testemmel. A szemem láttára tűntek el rólam a kilók, a testem egyre vékonyabb lett!Tökéletesen megszűnt a légszomjam, és megint népszerű lettem a nőknél! Azt is megsúgom, hogy még a férfierőm is többszörösére erősödött! De a legjobb, hogy mindeközben, semmit sem kellett megtagadnom magamtól!!!

Csak a lusták nem képesek így lefogyni!

Egy üvegnyi csepp nekem 3 hónapra elegendő volt!

Az egyetlen hátrány az volt, hogy rengeteg pénzt költöttem ruhákra. 2 hetente változott a méretem, az XXL-es ingjeimet azonban hamar M-esre cseréltem.

2016. április 12-én, 67 kg voltam, 52 kg-val kevesebb, mielőtt depressziós lettem. Mindezt az EcoSlim-nek köszönhetem - összesen 56 kg-ot fogytam.

Lenyűgöző, nem igaz?

Ez a fogyás tanított meg arra, hogy bármit képes vagyok elérni. Most már úgy érzem, enyém az egész világ! Sosem éreztem még ilyen jól és boldognak magam! Eddig, az egész életem arról szólt, hogy változtassak az egészségemen, és ez végre tényleg sikerült!

Ideje valami új célt kitűzni magam elé a listámról.

Még annyit szeretnék elmondani azoknak, akik egészen idáig elolvasták a történetem, hogy ne halogassátok a fogyást, különben észre sem fogjátok venni, hogyan kaptok magatokra évente újabb 10 kg-ot, aztán előbb-utóbb, már túl késő lesz. Ráadásul, az Eco Slim cseppekkel a fogyás olyan egyszerű, hogy szinte fel sem fog tűnni!

Az eredeti EcoSlim cseppek kizárólag a HIVATALOS beszállító weboldaláról megrendelhető. Itt a link a weboldalukra.

CímkékFogyás Egészség

Dávid

BERTALAN, KIRÁLY VAGY! Elképesztően motiváló a történeted! Egyébként, én is erről a weboldalról rendeltem meg a terméket.23.08.2018

János

Ember, igazi példakép és reményforrás vagy másoknak! Elgondolkoztam, lehet, hogy én is megrendelem majd azEcoSlim-et24.08.2018

Ella

Igen, nekem is ez a fogyasztó termék segített! Végre van mire büszkének lennem!

24.08.2018

Laura

Szép munka! Én is meg fogom majd rendelni az EcoSlim-et! Tudjátok, én úgy vagyok vele, ha változtatni akartok a világon, akkor kezdjétek mindig magatokkal, szóval nem is késlekedek - belevágok :))24.08.2018

Márk

Bertalan, ez igen! Én is az EcoSlim cseppekkel fogytam, de közel se annyit, mint te.

25.08.2018

Zoltán

Én már 2 hónapja használom az EcoSlim-et, és eddig 35 kg-ot tudtam leadni!!!

25.08.2018

Mária15

Ez a termék fantasztikus!25.08.2018

Jenő

Haha! El tudom képzelni, milyen fejet vágott az exfelesége, miután meglátta, hogy mennyit fogyott! :)))26.08.2018

Lajos

Ez a történet zseniális, teljesen fellelkesítettetek. Megyek és megrendelem az EcoSlim-et én is!26.08.2018

Andi88

Már 2 hónapja fogyok a termékkel, eddig 30 kg-ot adtam le! Nagyon érdekes volt az enyémhez hasonló történeteket olvasni. Nekem sokáig egyáltalán nem volt gondom a súlyommal, de aztán eltelt néhány év, és azt láttam a tükörbe, hogy egy KÖVÉR, HÁJAS lány néz vissza rám! Borzasztó volt, főleg, mivel a pasim csak 40 kg volt! El tudjátok képzelni, hogyan néztünk ki egymás mellett...? Bíztam benne, hogy azEcoSlim segíteni tud, ezért azonnal elkezdtem használni. A barátom mindenben támogatott. Megrendeltük a terméket, aztán nem hittünk a szemünknek, amikor egy hét alatt 5 kg-mal könnyebb lettem! Nagyon örülök, hogy nem kínoztam magam diétákkal, zabkásás joghurttal meg ilyen hülyeségekkel, hiszen az önmagában elég volt, másban már nem is tudok hinni. Mindezekért, csak annyit tanácsolnék, hogy ne féljetek a túlsúlyotoktól, hiszen van megoldás - ez az EcoSlim! Bertalan, köszönöm a történeted!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly