Return to site

Láb- és körömgomba milyen veszélyeket hordoz ez a betegség, és hogyan szabadulhatsz meg tőlük?

Szerkesztők: Statisztikák szerint, a Földön majdnem minden ötödik ember szenved gombás fertőzésektől a lábfején vagy a körmén. Megjelenésük oka különbözhet - a legyengült immunrendszertől egészen a kényelmetlen cipőkig.

Az orvostudomány jelentős alakja, Dr. Tóth Tamás, elárulja, hogyan segíthetnek a modern gyógyszerek a veszélyes és nem kívánt betegségek ellen, mint például a láb- és a körömgomba, mindössze egy hónapos otthoni kezeléssel.

Dr. Tóth Tamás: A mai beszélgetésünket kezdjük azzal a ténnyel, hogy sokan a láb- és körömgombát csupán esztétikai problémaként kezelik, és nem tartják az egészségre ártalmasnak. De ez valóban így van? Találjuk ki!

Tóth Tamás a "'Gyógyítsd önmagad' című műsorában elárulja, hogyan gyógyulhatsz meg a láb- és körömgombából

A láb- és körömgomba, orvosi szaknyelven onychomycosis, komoly veszélyt jelent az egészségünkre, egy előrehaladott betegség esetén. A hosszadalmas onychomycosis kiválthat allergiás reakciót, legyengítheti az immunrendszert, serkentheti a krónikus betegségek kialakulását. Ez azt jelenti, hogyha krónikus betegségben szenvedsz, akkor a gombák kialakulása súlyosbíthatja a betegségek mértékét!

Más szóval, ez az egyszerű láb és köröm probléma veszélyes az emberi életre! Ilyen szempontból fontos megjegyezni az alábbiakat:

Először is, a gomba nem egy 'egyszerű láb és köröm probléma', hanem egy teljes körű, a testre kiterjedő parazitafertőzés. A láb- és körömgombát a testedben élő paraziták okozzák. Másodsorban, maga a gomba nem életveszélyes, de a már meglévő betegségeken sokat ronthat.

Általánosságban, ha valamilyen krónikus problémától szenvedsz, például valamilyen gyomor- vagy májbetegségtől, akkor a gomba jelenléte negatív hatással lehet az autoimmun-rendszerre, ami által a krónikus megbetegedések akuttá válhatnak.

Tóth Tamás: Soroljuk fel az onychomycosis tüneteit.

Mik az onychomycosis első tünetei? Hogyan állapíthatjuk meg azokat, ha a veszély már fennáll?

Soroljuk fel az onychomycosis tüneteit.

  • - Törések az ujjak közötti hajlatokban (többnyire az első és a második, vagy a negyedik és az ötödik ujj között)
  • - Dudorok a bőrön
  • - Viszketés
  • - Kipirosodás
  • - Égető érzés
  • - Megvastagodott ujjak, töredezett, sérülékeny körmök

A lábfej területén kezdődik, többnyire a lábujjak között. Általában a gomba első tünete a hámló bőr, amit égető érzés és viszketés kísér.

Statisztikáink szerint , nagyjából a magyar emberek 20%-a szenved a gombáktól. Néhány beteg - gombái korai állapota miatt - könnyen kezelhető, de másoknál a betegség annyira előrehaladott, hogy a gyógyulás sok időt vehet igénybe. A másik probléma az, hogy nem mindenki vesz igénybe orvosi segítséget. Azt hiszik, a gomba minden ok nélkül eltűnik varázsütésre, és minden megy tovább, ahogyan eddig. Az igazság azonban az, hogy ezek a paraziták nem fognak eltűnni, amíg nem teszel ellenük valamit. A gomba továbbterjedhet az egész testre, belepheti teljesen a lábakat és a körmöket.

A láb- és körömgomba kezelése

Végre eljutottunk ahhoz a részhez, hogy hogyan is gyógyíthatjuk meg ezt a betegséget. A hagyományos kezelés során, amit gyakran ajánlanak fel a klinikáinkban, a fertőzött körmöket sebészi úton távolítják el, amelyet egy 1-2 hónapos lábadozási időszak követ. Véleményem szerint, ez egy barbár módszer a 21. században, de az orvosaink az esetek 99%-ban ezt a lehetőséget javasolják! Emeljék fel a kezüket azok, akik nem akarják sebészi úton megoldani ezt a problémát?

Tóth Tamás Hát, jó sok kezet látok!

Napjainkban már sokkal kényelmesebb módszerek léteznek a láb- és körömgomba kezelésére, és sokat fáradozunk azon, hogy ezek a közegészségügybe is bekerüljenek.

A magánközpontok több, különböző megoldást kínálnak a láb- és körömgomba eltávolítására. A legfőbb hátrányuk az árban rejlik. Egy ilyen gombás fertőzés kezelése nagyjából 280.000 forint. Egyértelmű, hogy nem mindenki engedheti ezt meg magának.

Persze nem azért jöttem el a stúdióba, hogy ilyen pesszimista módon fejezzem be az adást. Kertész Magdolna, aki egy hónappal ezelőtt még elhanyagolt onychomycosisban szenvedett, segít nekünk, hogy kicsit optimistábban lássuk a problémát. A gyógyításhoz egy egy különleges spray alkalmazott a paraziták és a gombák ellen .

A műsor vendége

Kertész Magdolna

Független vizsgálatokat kezdeményeztünk a spray kapcsolatban a központunkban. Az eredmények alapján kijelenthető, hogy ez a spray tényleg minden betegnek segít. Az esetek 97%-ában, a spray teljesen eltávolítja a gombát a beteg lábfejéről és körméről. A gomba megszűnése után, a spray alkalmazható a további fertőzések megelőzésére, ami sajnos bármikor bekövetkezhet. Ami pedig az árát illeti, a Fresh Fingers spray akár harmincszor, vagy negyvenszer olcsóbb lehet, mint egy egészségügyi központbeli kezelés ára. Sőt, még a hatékonysága is magasabb.

Itt láthatóak Magdolna fotói (ő volt az egyik résztvevő a tesztcsoportban). Ezek a spray 30 napos használatának eredményei:

A spray 30 napos használatának eredményei

100%-ig biztosak vagyunk a spray hatékonyságában

Először is, ez egy hivatalosan szabadalmaztatott termék, ami minden vizsgálaton átment. Másodsorban, a terméket mi magunk teszteltük a betegeken, mert nem bízunk a hivatalos statisztikák adataiban. Ahogyan már leírtam, remek eredményeket hozott. A Fresh Fingers spray az alábbi összetevőket tartalmazza: Árnika, ami antibakteriális hatást és enyhítő érzést biztosít; megszabadít a viszkető érzéstől és segít elpusztítani a gombás fertőzéseket. Az ikanfor fertőtlenít, a mentol enyhíti a fájdalmat. Az orvosi székfű nyugtató, enyhítő és gyulladáscsökkentő hatást biztosít; a zsálya gyógyít, és szembeszáll a gyulladással. Végül, de nem utolsó sorban az olívaolaj, nyugtatja a bőrt, ami nagyon fontos egy hosszú, nehéz nap után. A spray eltávolítja a gombát (még azokat is, amiket csak sebészi úton lehetne) és számtalan problémát megold, például a viszketést, bőrhámlást, kellemetlen érzést és a rossz szagokat.

Ez egy igazán egyedi gyógymód, ami egyre népszerűbb az egész világon. Az Egészségügyi Minisztériumunk elrendelte, hogy az országunkban ezt a spray csak termelői áron forgalmazhatják. A magyar állampolgároknak a termék a lehető legolcsóbb áron érhető el. A spray megvásárolható az interneten, bárki könnyedén megrendelheti és használhatja ezt a csodaszert. A kiszállítás postán vagy futár által történik (fizetés átvétel után), használata nem igényel semmilyen különleges szakértelmet.

Természetes készítmény a láb- és körömgomba ellen

Jelenleg a termék csak a projekt hivatalos oldalán elérhető. Már tárgyalunk a gyógyszertárak hálózataival, de ők több pénzt akarnak keresni a Fresh Fingers-on. A mi véleményünk, akárcsak az Egészségügyi Minisztériumé, ezzel ellenkezik: A lehető legolcsóbb áron szeretnénk biztosítani a terméket, azoknak, akiknek szükségük van rá (ami elég aktuális a rengeteg gombás fertőzést figyelembe véve).

Van valamilyen korlátozás a spray használatát illetően?

A Fresh Fingers spray nem kémiai drog, ezért nincsenek mellékhatásai. Tesztjeinkben 17254 beteg használta a Központban a spray, senkinek sem volt allergiás reakciója az összetevőktől. A spray ártalmatlan az egészségre, közben hatékonyan megszabadít a gombák több típusától, még a legveszélyesebbek től is. Külön kiemelném, hogy a spray bátran alkalmazhatják gyerekeken is.

Zárásképp, egy régi szólást szeretnék elmondani: 'Erősnek kell lenned, mert csak magadra számíthatsz'. A láb- és körömgomba nem csupán esztétikai probléma, ez egy komoly betegség, aminek nagyon súlyos következményei lehetnek. Még most gondoskodj a problémáról, mielőtt késő lenne.

U.I.: Volt egy kérésünk a spray gyártói felé. Itt a lehetőség, hogy olvasóink féláron rendelhessék meg a Fresh Fingers-t!

HOZZÁSZÓLÁSOK: a 30 legutóbbi hozzászólás a 426-ból 
 

19.04.2018 - 16:19Mária Sopron

Magamnak rendeltem meg ezt a spray. A körmeim borzalmasak voltak... azt hittem, el kell majd távolíttatnom őket... de a 30-40 napos spray használat után a körmeim újra a régiek! El sem tudjátok képzelni mennyire boldog voltam ! :)

20.04.2018 - 05:33Miklós Székesfehérvár

Amikor elkezdtem használni a spray, nem gondoltam, hogy a hatás ilyen elképesztő lesz. Nagyon boldog vagyok, hogy minden problémám megoldódott a gomba elpusztításával!

20.04.2018 - 21:18Anikó Miskolc

Miután megrendeltem a Fresh Fingers spray, másnap már hozta is a futár. Már be is fejeztem egy teljes kezelést. Rémisztő belegondolni, hogyan tudtam együtt élni ezzel a problémával.

21.04.2018 - 15:42Éva Győr

Már két hete használom a Fresh Fingers spray, ma van a 16. nap és az eredményekfantasztikusak ! Sok más cuccot kipróbáltam előtte, majdnem megmérgeztem magam a sok gomba-elleni szerrel, de a körmeimet még mindig ette a gomba. Nem tudom kifejezni az örömöt, amit éreztem, hogy végre meggyógyultam! Le is fotóztam a körmeimet előtte. Itt van a kép a spray használata előtt és után, nézzétek meg:

22.04.2018 - 12:51Mihály Budapest

Én is megrendeltem. Azt ígérték még a héten megjön, már nagyon várom a csomagot.

23.04.2018 - 12:51Barbara Kecskemét

Előrehaladott stádiumú gombás fertőzésem volt, nem vettem komolyan, ezért nem is foglalkoztam vele. Akkor jöttem rá, hogy ez komoly, amikor a visszértágulásom rosszabbodott. Az orvosok azt javasolták, hogy lézeres kezeléssel távolíttassam el a gombát, amihez 7-8 alkalomra volt szükség, ami alkalmanként 70.000 forint volt. A fizetésem csak 57.000 forint volt! És biztosan nem akartam egyszerre több körmömet eltávolíttatni, nem tudtam volna kimenni az utcára. Kipróbáltam minden módszert - semmi sem segített. Aztán szerencsém volt - valahol megláttam a Fresh Fingers spray, és megrendeltem. Őszintén szólva, semmilyen elfogadható eredményre nem számítottam, de a gombák mégis eltűntek másfél hónap alatt! Teljesen! Nem hittem el, hogy ez lehetséges. Szeretném kifejezni a hálámat nektek! Bocsi, hogy kicsit sokat locsogok, de még mindig a pillanat hatása alatt vagyok! :)

24.04.2018 - 15:49Mészáros Júlia Békéscsaba

Azok, akiknek a gomba a lábukon van tulajdonképpen szerencsések! Nekem a kezemen volt, el tudjátok képzelni mennyire undorító is az?! Az emberek féltették magukat, amikor megláttak, annyira zavaró volt... Nagyon szégyelltem magam. Nem tudtam meggyógyulni, semmi sem segített. Most, hogy a spray használom (még csak 2 hete), már látható az eredmény!

25.04.2018 - 21:52Réka Debrecen

Rendszeren rendelek a termékből. Az egész család használja, még a fiamon is segített, amikor neki voltak ilyen gondjai.

27.04.2018 - 07:06János3449 Szeged

A gombáim miatt rendeltem meg. Már nagyon régóta szenvedtem tőlük, és már elegem volt. Felkentem a spray pár hétig, és minden eltűnt.

28.04.2018 - 19:37Zsanett Szolnok

Ez az interjú nagyon érdekes, köszönöm! Hála neked, az emberek végre tisztán látnak!

30.04.2018 - 11:33Judit Tatabánya

Ez nem csak egy átverés? Miért csak az interneten árulják?

02.05.2018 - 06:59Orsolya Kaposvár

Judit, te egyáltalán olvastad a cikket ? Azért árulják az interneten, mert a pénzéhes emberek a gyógyszertárak hálózataiban csak a zsebeiket akarják megtömni! Hogyan lehetne átverés, ha csak a termék átvételénél kell fizetni? Én megrendeltem, kihozta egy futár, mindent átnéztem és kifizettem. Ha a postás hozza a csomagot, akkor is ugyanez történik - utánvét. Mellesleg manapság már mindent árulnak az interneten, a ruháktól a bútorokig.

04.05.2018 - 06:04Beáta Eger

Ó sajnálom, nem vettem észre az utánvétre vonatkozó információt. Akkor minden rendben, az utánvét teljesen biztonságos. Megyek és rendelek egyet én is.

06.05.2018 - 08:52aklo66 Érd

Én is megosztom az örömömet. A körmeim folyamatosan sérültek voltak és fájtak. Próbáltam egy különleges spray használni, de az csak átmeneti megoldás volt. Most, hogy én is a Fresh Fingers-t használom, láthatóak az eredményeim a képen. Már 3 hete kenem a körmömre, de úgy döntöttem, végigcsinálom a teljes kezelést (1 hónap).

08.05.2018 - 15:32Szilágyi Csaba Veszprém

Köszönöm szépen a tippeket. Végre megszabadulhatok a gombáktól. Mennyi hülye betegséget elkaphat egy ember!

11.05.2018 - 02:09Edina Vác

Olvastam a sok ajánlást, és úgy döntöttem, nekem is meg kell vennem, megyek is, megrendelem.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly