Return to site

Θα Ξοδεύατε €5 για να Δείχνετε 15 Χρόνια Νεότερη; Ο Νέος Εξολοθρευτής Ρυτίδων του Μιχάλη Αγγελάκη Κάνει Ακριβώς Αυτό! Οι Ειδικοί Ξετρελάθηκαν με Αυτή την Ανακοίνωση!

Ο Μιχάλης Αγγελάκης πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα σειρά αντιγηραντικής φροντίδας, γνωστή ως Snail Farm. Ανακαλύψτε πώς θα δείχνετε τη μισή σας ηλικία και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν για να φαίνεστε χρόνια νεότερη!

Ο Μιχάλης Αγγελάκης κυκλοφόρησε λοιπόν ένα επαναστατικό σέρουμ ανάπλασης που έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τις χειρουργικές επεμβάσεις, όπως λίφτινγκ και μπότοξ, χωρίς όμως τις βελόνες! Είπε, ότι μετά από χρόνια που κρατούσε το προϊόν κρυφό, μόνο για τις πλούσιες πελάτισσές του, αποφάσισε να το κυκλοφορήσει τελικά στο ευρύ κοινό, ελπίζοντας ότι θα γλιτώσει πολλές γυναίκες από τις αχρείαστες επεμβάσεις. Για τη δική μας δοκιμή, έχουμε επιστρατεύσει τη δική μας, Μαίρη Μαρακάκη. Κατά τη διάρκεια του 30χρονου γάμου της, το δέρμα της Μαίρης, γύρω από τα μάτια, έχει αλλάξει σημαντικά, λόγω του συνεχούς άγχους, του ήλιου, της περιστασιακής κατανάλωσης αλκοόλ και μερικών χρόνων καπνίσματος. Η Μαίρη θα χρησιμοποιήσει το προϊόν που συνιστά ο Μιχάλης Αγγελάκης, το Snail Farm, για να δει αν όντως μπορεί να εξαφανίσει τις ρυτίδες της. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς η Μαίρη πέταξε από πάνω της πολλά χρόνια και επανέφερε τη νιότη στο πρόσωπό της, χρησιμοποιώντας το επαναστατικό προϊόν του Μιχάλη Αγγελάκη.

Μετά από χρόνια παραμέλησης της φροντίδας του δέρματος, η ηλικία της Μαίρης ήταν κάτι παραπάνω από προφανής. Με βαθιές ρυτίδες, χαλαρωμένο δέρμα και λεπτές γραμμές, χρειαζόταν απελπισμένα βοήθεια. Το Snail Farmαφαίρεσε τουλάχιστον 20 χρόνια από το πρόσωπό της και επανέφερε την αυτοπεποίθησή της.

"Το δέρμα μου ήταν σφριγηλό και όμορφο όσο ήμουν νέα και ποτέ δεν είχα προβλήματα με τις ρυτίδες. Αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο χωρίς ούτε μια ρυτίδα. Όταν άρχισα δουλειά σε μια εταιρεία, ανέπτυξα μερικές κακές συνήθειες, όπως το να μη βάζω αντιηλιακό κάθε μέρα, να πίνω αλκοόλ και περιστασιακά να καπνίζω.

Όσο οι δεκαετίες περνούσαν από πάνω μου, το πρόσωπό μου ζάρωσε. Είχα παντού ρυτίδες. Ένιωθα μίζερη και ντροπιασμένη... Όταν έβγαινα με φιλική παρέα, ένιωθα συνέχεια ανασφαλής και έτρεχα στο μπάνιο για να κρύψω ό,τι μπορώ με το μακιγιάζ. Δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη και έτσι το απέφευγα.

Μέσα στην περασμένη δεκαετία, ξόδεψα μεγάλα ποσά σε αντιγηραντικά προϊόντα, όπως φαντάζομαι έχουν και κάνει πολλές από σας, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσω στο τέλος, ότι τα αποτελέσματα ήταν μηδαμινά.

Σήμερα, είμαι ενθουσιασμένη και έκπληκτη για το νέο αντιγηραντικό προϊόν του Μιχάλη Αγγελάκη, το Snail Farm. Ήθελα τόσο πολύ να έχω ένα υγιές πρόσωπο και δέρμα. Αν δεν είχα κάνει κάτι, σίγουρα θα κατέληγα σαν στεγνή και ζαρωμένη σταφίδα."

Η Μαίρη δοκίμαζε τη μία μέθοδο μετά την άλλη με ελάχιστο ή και κανένα αποτέλεσμα. Σκέφτηκε ακόμα και το ενδεχόμενο της πλαστικής επέμβασης, αλλά δεν ήθελε να βάλει νυστέρι πάνω της. Τα πράγματα είχαν φτάσει σε αδιέξοδο, ώσπου πρόσφατα, παρακολουθώντας μια από τις αγαπημένες τις εκπομπές, ανακάλυψε το σέρουμ ματιών Snail Farm που παρουσιάστηκε στο κοινό.

Ο ειδικός ήξερε το μυστικό για χρόνια και το είχε φυλάξει μόνο για λίγους και εκλεκτούς πελάτες, που ήθελαν να δείχνουν 10 με 15 χρόνια νεότεροι άμεσα. Όταν η Μαίρη ρωτήθηκε για το πόσο την είχε βοηθήσει αυτό το αντιγηραντικό σέρουμ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μόλις είδε τα αποτελέσματα.

Όταν η Μαίρη ανακάλυψε το σέρουμ, έμεινε έκπληκτη για τόσο πόσο απλό, φθηνό και αποτελεσματικό ήταν, γι' αυτό και έπρεπε να το δοκιμάσει.

Εδώ στο Derma Today, έχουμε λάβει τόσα πολλά email από αναγνώστριες που ρωτούν για το Snail Farm, γι' αυτό αποφασίσαμε να γράψουμε ένα άρθρο για τη δοκιμή που κάναμε και να αποκαλύψουμε τα αποτελέσματα της Μαίρης! Συνεχίστε να διαβάζετε...

"Ο Μιχάλης Αγγελάκης πάντα κρατούσε κρυφό αυτό το μυστικό κατά των ρυτίδων, μόνο για όσους πλήρωναν ακριβά... έως τώρα."

Ο Μιχάλης Αγγελάκης είπε ότι ένιωσε ότι είναι η ώρα τελικά να μοιραστεί τη γνώση δεκαετιών, μέσω ενός προϊόντος που έχει αποτέλεσμα και είναι οικονομικά προσιτό. Είχε κουραστεί να ακούει ιστορίες ανθρώπων που έχασαν χιλιάδες ευρώ σε ακριβά αντιγηραντικά προϊόντα ή επικίνδυνες πλαστικές επεμβάσις. Ως αποτέλεσμα, πριν μερικές εβδομάδες, αποκάλυψε το μυστικό του κι άρχισε να προωθεί το σέρουμ Snail Farm στο ευρύ κοινό.

"Αμέτρητες γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν απαλλαγεί από τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τις ρυτίδες των ματιών, χρησιμοποιώντας το Snail Farm, το Σέρουμ Ματιών."

Το μυστικό της φροντίδας των ματιών είναι, ότι μετά από χρόνια ερευνών και δοκιμών, ο ειδικός, ανακάλυψε ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο κυριολεκτικά έσβησε 10 με 20 χρόνια από την εμφάνιση των γυναικών μέσα σε μόλις ένα μήνα. Το εκπληκτικό είναι, ότι είναι 100% ασφαλές και πάμφθηνο! Το "θαυματουργό" σέρουμ διαθέτει ένα συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών που βρίσκονται στο Snail Farm.

"Είμαι 55 και μοιάζω 30 χάρη στα συστατικά του Snail Farm. Πρέπει να ευχαριστήσω θερμά το Μιχάλη Αγγελάκη, που ανακάλυψε αυτό το μοναδικό θαύμα" - Τζένη Παπαδάκη

Τι είναι λοιπόν αυτό το σέρουμ; Τα 4 Βασικά Συστατικά της Αντιγήρανσης:
 1. Διαλυτό κολλαγόνο
 2. Dipeptide Diaminobutyroyl Benzalamide Diacetate
 3. Εκχύλισμα έκκρισης σαλιγκαριού
 4. Παλμιτικό ασκορβύλιο

Όλα αυτά είναι φυσικά συστατικά που δουλεύουν μαζί, ώστε να σβήσουν τις ρυτίδες των ματιών σε κυτταρικό επίπεδο - κάτω από την επιφάνει του δέρματος - γι' αυτό είναι και τόσο αποτελεσματικά.

Διαλυτό κολλαγόνο:
Το πρώτο κομμάτι του αντιγηραντικού παζλ του Μιχάλη Αγγελάκη είναι το διαλυτόκολλαγόνο.

Το διαλυτό κολλαγόνο είναι το μυστικό για να δείχνετε πολύ νεότερες από όσο είστε.

Το κολλαγόνο αναπλάθει τη δομή του δέρματος, δημιουργεί υγιή δερματικά κύτταρα και διαφυλάσσει την υγρασία, μειώνοντας ορατά τις ρυτίδες.

Dipeptide Diaminobutyroyl Benzalamide Diacetate:
Το δεύτερο συστατικό αποτελεί μια μοναδική φόρμουλα συστατικών που καταπολεμούν σε βάθος τη γήρανση του δέρματος των ματιών.

Εκχύλισμα έκκρισης σαλιγκαριού
Αυτό το συστατικό αποτελεί το θεμέλιο λίθο του σέρουμ. Οι εκκρίσεις των σαλιγκαριών είναι πολύ πλούσια πηγή κολλαγόνου και πεπτιδίων, ειδικών για την ανάπλαση της επιδερμίδας.
Παλμιτικό ασκορβύλιο:
Το τέταρτο και τελευταίο συστατικό του Snail Farm ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα και αποβάλει τις τοξίνες.
Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι μπορείτε να ξεφορτωθείτε από το πρόσωπό σας 10 με 20 χρόνια μέσα σε λιγότερο από 14 μέρες. Αλλά το κλειδί είναι να επιλέξετε το κατάλληλο σέρουμ με αγνά συστατικά άριστης ποιότητας. Δεν είναι όλα τα προϊόντα ίδια. Το μόνο που βρήκαμε είναι κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας ήταν το Snail Farm. Αυτό είναι το σέρουμ που συνιστώ σε όλες τις διάσημες πελάτισσές μου." - Μιχάλης Αγγελάκης

"Πώς χρησιμοποιείται;"

Είναι ουσιαστικά πολύ απλό. Χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ, απλώνοντας ταμποναριστά λίγες σταγόνες γύρω από τα μάτια, έως ότου απορροφηθεί το σέρουμ. Όπως λέει ο ειδικός, το τρικ είναι να βάζετε το Snail Farm καθημερινά". Χάρη στα ενεργά συστατικά του Snail Farm έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το δέρμα γύρω από τα μάτια λαμβάνει την απαραίτητη ενυδάτωση, αναζωογονεί, φωτίζει και λειαίνει τις ρυτίδες. Το σέρουμ αφαιρεί τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

"Είμαι ενθουσιασμένη για όλες όσες δοκιμάσουν το Snail Farm - αποτελεί πραγματικά το ελιξήριο της νιότης σε ένα μπουκαλάκι"

Αποφασίσαμε να το Υποβάλουμε σε Δοκιμασία!

Ενθουσιασμένες από την εκπομπή και τον καταιγισμό από μηνύματα που μας στείλατε, θέλαμε να κάνουμε τη δική μας έρευνα για το σέρουμ, πριν να γράψουμε κάποιο άρθρο. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε τη βοήθεια μιας εθελόντριας από τις αναγνώστριές μας. Έχετε ήδη γνωρίσει τη Μαίρη Μαρακάκη, που δε δίστασε να αδράξει την ευκαιρία να δοκιμάσει το προϊόν. Να τα αποτελέσματά της...

Τα Αποτελέσματα της Μαίρης με το Snail Farm σε 14 Μέρες:

Η Μαίρη είναι μια 62χρονη γιαγιά από την Αθήνα. Όπως οι περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της, τα χρόνια της είχαν αφήσει τα σημάδια τους στα μάτια της, όπως ρυτίδες και γραμμές. Η Μαίρη ήθελε να δοκιμάσει το Snail Farm γιατί είχε χάσει κάθε ελπίδα από όλα όσα είχε δοκιμάσει και δεν είχαν αποτέλεσμα. Είχε σκεφτεί ακόμα και μια υψηλού ρίσκου επέμβαση. Το Snail Farm αποτελούσε την τελευταία της ελπίδα.

Και να τα αποτελέσματά της...

ΗΜΕΡΑ 1:

"Μετά από την πρώτη μέρα χρήσης του Snail Farm, τρελάθηκα με τα δραστικά του αποτελέσματα. Οι γραμμές και οι ρυτίδες είχαν γίνει ορατά πιο λείες! Είχα μείνει έκπληκτη από τη δράση του σέρουμ και κυριολεκτικά ένιωσα 15 χρόνια νεότερη. Ήταν σαν έβλεπα τις ρυτίδες μου να εξαφανίζονται αμέσως!

Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω διαφορετικά! Μπορούσα να νιώσω μια ευχάριστη αίσθηση γύρω από τα μάτια μου. Κοίταξα στον καθρέφτη και είδα πώς το σέρουμ λειαίνει τις ρυτίδες μου.

Αφότου το σέρουμ απορροφήθηκε από το δέρμα, τα μάτια μου φαινόντουσαν νεότερα."

ΗΜΕΡΑ 5:

"Μετά από 5 μέρες χρήσης του Snail Farm δεν μπορούσα να πιστέψω πως το Snail Farm θα είχε κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.

Ακόμα και οι συναδελφοί μου σχολίαζαν πόσο διαφορετική δείχνω, αλλά λίγοι ήξεραν ποιο ήταν το μυστικό μου!

Ήμουν άφωνη από το αποτέλεσμα. Είχα μείνει έκπληκτη από τη δράση του σέρουμ και κυριολεκτικά ένιωσα 15 χρόνια νεότερη. Ήταν σαν έβλεπα τις ρυτίδες μου να εξαφανίζονται αμέσως! Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο μεγάλη ήταν η διαφορά!"

ΗΜΕΡΑ 14:

"Μετά από 14 ημέρες, όχι μόνο είχαν εξαφανιστεί όλες μου οι αμφιβολίες, αλλά είχαν εξαφανιστεί και ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΟΥ!

Το πόδι της χήνας και οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια είχαν εξαφανιστεί ΕΝΤΕΛΩΣ. Δεν είχα τα μάτια μου τόσο όμορφα εδώ και χρόνια!

Μετά από 2 εβδομάδες, η επιδερμίδα των ματιών μου όχι μόνο παρέμεινε έτσι, αλλά και βελτιωνόταν μέρα με τη μέρα και έδειχνα όπως όταν ήμουν 20. Σε αυτό το σημείο πλέον όλοι μου οι φίλοι και συγγενείς είχαν πάθει σοκ. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόση διαφορά είχα και νόμιζαν ότι έλεγα ψέματα ότι δεν έκανα μπότοξ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ να τους δείξω το άρθρο!"

"Η μεταμόρφωσή μου ήταν σχεδόν απίστευτη, καθώς πριν ένιωθα πολύ "γριά". Είχα απελπιστεί από ό,τι είχα δοκιμάσει και δεν πίστευα ότι θα υπάρχει κάτι φθηνό και αποτελεσματικό, που όντως θα εξαφάνιζε τις ρυτίδες των ματιών. Πάντα έχει σούσουρο γύρω από προϊόντα, που όμως δεν δουλεύουν, αλλά προς έκπληξή μου, τοSnail Farm έκανε ακριβώς όσα είχε πει ο ειδικός

Η αυτοπεποίθησή μου αυξήθηκε σημαντικά, όπως και η προσοχή που λαμβάνω από τους άνδρες. Είμαι παντρεμένη βέβαια, αλλά πάντα είναι ωραίο να ξέρεις ότι οι άλλοι σε βρίσκουν ελκυστική."

Πριν και μετά φωτογραφίες της Μαίρης. Η φωτογραφία στα δεξιά τραβήχτηκε μετά από 14 μέρες χρήσης του Snail Farm

"Το δέρμα των ματιών μου δείχνει υπέροχο... τέρμα οι ρυτίδες και οι σακούλες. Σαν να είμαι ξανά 35! Ευχαριστώ πολύ Snail Farm!" Για το περιοδικό Derma Today μίλησε αποκλειστικά η γιαγιά 2 υπέροχων εγγονιών, για τη μεταμόρφωσή της και τη νέα της εμφάνιση χωρίς ρυτίδες.
Συμπέρασμα:

Χρησιμοποιώντας το σέρουμ ματιών Snail Farm, εξαφανίστηκε κυριολεκτικά το 90% των ρυτίδων της Μαίρης, γύρω από τα μάτια. Το πόδι της χήνας και οι σακούλες ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Θα Έχει Αποτέλεσμα και για Σας;

Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης στην αγορά και τα περισσότερα από αυτά είναι πανάκριβα. Με τόσες πολλές επιλογές είναι λογικό να είμαστε δύσπιστες, γι' αυτό σας προκαλούμε να δοκιμάσετε αυτό που συνιστά ο ειδικός: δοκιμάστε κι εσείς!

Παρακαλούμε, να θυμάστε ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε το σέρουμ Snail Farmκαθημερινά για καλύτερα αποτέλεσμα.

Για ευκολία σας, σας παρατίθουμε το σύνδεσμο για το Snail Farm του Μιχάλη Αγγελάκη. Ενόσω γράφουμε αυτό το άρθρο, υπάρχει ακόμη διαθέσιμη η δοκιμή του Snail Farm. Χρησιμοποιήστε τους παρακάτω σύνδεσμους και εξασφαλίστε τα χαμηλότερα έξοδα αποστολής.

Σύνδεσμοι:

Snail Farm

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

(ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ - ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΑ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η κλινική δοκιμή τονίζει το γεγονός, ότι ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιείτε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το προϊόν για βέλτιστα αποτελέσματα.

 Ενημέρωση: Προσφορά Διαθέσιμη Έως: 19.08.2018

19.08.2018 Ειδική Προσφορά: Αποκτήστε ένα μπουκαλάκι Σέρουμ Snail Farm
ΠΡΟΣΦΑΤΑ # ΣΧΟΛΙΑ:
 • Μαρία Λεγάκη

  Χρησιμοποιώ αυτό το Σέρουμ ματιών εδώ και 3 εβδομάδες και δείχνω πραγματικά 5 χρόνια νεότερη! Όχι τόσο καλά όσο αυτή η όμορφη γυναίκα, το παράγγειλα όταν κόστιζε μόλις €5! Το πόδι της χήνας και οι ρυτίδες εξαφανίζονται μέρα με τη μέρα. Ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό το άρθρο!

  10.08.2018

 • Τζένη Αλεξιάδη

  Είδα το προϊόν στην τηλεόραση και το χρησιμοποιώ εδώ και 6 εβδομάδες. Είναι όντως απίστευτο, το μόνο που έχω να πω είναι ΟΥΑΟΥ.

  10.08.2018

 • Ελένη Δημητράκη

  Μια φίλη μου συνέστησε το Snail Farm πριν 3 εβδομάδες. Παράγγειλα το προϊόν και το παρέλαβα μέσα σε 3 μέρες (χωρίς έκπτωση όμως). Τα αποτελέσματα είναι φοβερά και ανυπομονώ να δω τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

  10.08.2018

  • Χριστίνα Βάσιου

   Μακάρι να ήξερα για αυτό το προϊόν πριν να κάνω μπότοξ! Θα είχα γλιτώσει πολλά λεφτά!

   10.08.2018

 • Φωτεινή Αλιβέρη

  Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι ένα απλό σέρουμ θα ήταν τόσο αποτελεσματικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτό το προϊόν.

  10.08.2018

 • Βέρα Χρήστου

  Το είδα σε μια εκπομπή. Πόσο τυχερή είναι αυτή η γυναίκα που είχε αυτή την ευκαιρία! Ευχαριστώ που κάνατε γνωστό αυτό το προϊόν! Μόλις το παράγγειλα.

  11.08.2018

 • Άννα Χαριλάου

  Μάλλον είμαι λίγο μεγαλύτερη από τις περισσότερες εδώ μέσα κορίτσια. Κι όμως αυτό το προϊόν με άφησε άφωνη! Είμαι πολύ χαρούμενη! Ευχαριστώ πολύ!

  11.08.2018

 • Δήμητρα Ιωαννίδου

  Η αδελφή μου το πήρε πριν μερικούς μήνες. Περίμενα κι εγώ να παραγγείλω ένα δωρεάν δείγμα να δω αν έχει αποτέλεσμα, αλλά σταμάτησαν την προσφορά! Τι χαζή που αποδείχτηκα. Έπρεπε να πάρω, δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος.

  11.08.2018

 • Στέλλα Παρασκευά

  Θα δώσω στο προϊόν την ευκαιρία να κάνει τα μαγικά του πάνω μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν με βοήθησε.

  11.08.2018

 • Κλέλια Παντελάκη

  Είχε απίστευτο αποτέλεσμα! Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ήταν πολύ εύκολο και θέλω να ξέρουν όλες πόσο καλό είναι αυτό το σέρουμ.

  12.08.2018

 • Πέννυ Κρητικού

  Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, μόλις άρχισα να χρησιμοποιώ το δικό μου σέρουμ.

  12.08.2018

 • Πόπη Αλικάκη

  Ήμουν πάντα τόσο απασχολημένη με τα παιδιά και τη δουλειά που ποτέ δεν έβρισκα χρόνο για προσφορές σαν αυτή. Τέλεια ιδέα!

  12.08.2018

 • Μάρκος Καλάκος

  Πάντα εντυπωσιάζομαι από τις προσφορές που βρίσκετε. Ανυπομονώ να το αγοράσω για τη μητέρα μου.

  12.08.2018

 • Μαρία Παπαγιάννη

  Ναι, αυτό το προϊόν είναι φοβερό! Η καλύτερή μου φίλη το χρησιμοποιεί. Εγώ για χρόνια πάλευα να ξεφορτωθώ τις ρυτίδες αλλά τίποτα δεν βοηθούσε. Μου θυμίσατε την ευθύνη που έχω να προσέχω τον εαυτό μου και να δείχνω κούκλα για το γάμο της κόρης μου. Μόλις παράγγειλα το σέρουμ και έχω πολύ καλή διαίσθηση!

  13.08.2018

 • Αφροδίτη Παππά

  Μόλις έκανα παραγγελία κι ανυπομονώ να το λάβω, ευχαριστώ κορίτσια!

  13.08.2018

 • Τόνια Βαλιανάτου

  Μου μίλησαν για αυτό και η μαμά και μια φίλη στη δουλειά. Φαντάζομαι θα έχει καλή δράση.

  13.08.2018

 • Ντίνα Βαλαβάνη

  Θα πω σε όλες μου τις φίλες για το σέρουμ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες

  14.08.2018

 • Ξένια Αρχοντάκη

  Δεν ήμουν σίγουρη αν έπρεπε να το παραγγείλω online, αλλά αυτή η προσφορά είναι πολύ καλή και δεν θέλω να τη χάσω. Είδα όλες οι σελίδες είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλείς. Ανυπομονώ να αλλάξω.

  14.08.2018

 • Βιβή Φαραζή

  Ήδη πήγα και το παράγγειλα. Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει.

  14.08.2018

 • Δήμητρα Παγώνη

  Είμαι μεσίτρια και για μένα είναι σημαντικό να δείχνω περιποιημένη κάθε μέρα. Δυστυχώς, η αγορά κατοικίας δεν είναι στα πάνω της. Ανυπομονώ να λάβω το πακέτο μου.

  15.08.2018

 • Αγγελική Κουτρούση

  Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά παρόμοια προϊόντα και ενώ από τη μία θέλω να το δοκιμάσω, στο πίσω μέρος του μυαλού μου λέω ότι θα είναι κι αυτό χάσιμο χρόνου. Παρακαλώ κάποιος να με βεβαιώσει ότι δουλεύει.

  15.08.2018

 • Ελπίδα Βεντούρη

  Δοκίμασα το αντιρυτιδικό σέρουμ ματιών πριν λίγο καιρό και είχε καλά αποτελέσματα, όμως δεν ήξερα το δεύτερο βήμα. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.

  16.08.2018

 • Λίνα Κατσαλιά

  Για μια φορά επιτέλους κατάφερα να κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου, χωρίς να νιώθω τύψεις για το κόστος.

  17.08.2018

 • Ευαγγελία Αβραάμ

  Δεν είχα ιδέα ότι έχει τέτοια δράση.

  18.08.2018

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly