Return to site

USTA NISO VIR SLABEGA ZADAHA

broken image

Miha Petrovšek, dr. med.
Laboratorijski strokovnjak za parazitske bolezni, Miha Petrovšek, dr. med., je objavil več kot 60 raziskav na temo molekularne parazitologije.
21 let izkušenj.

broken image
broken image

Laboratorij za parazitske bolezni je odkril nov vzrok halitoze (zadah): okužba s paraziti. Nedavno zaključena študija podaja zaključke, da so odpadne snovi parazitov strupene in ustvarjajo okolje za razvoj bakterij gnilobe v želodcu. Zato imajo ljudje, okuženi s paraziti, slab zadah.

O tej zdravstveni težavi bomo govorili z Miho Petrovškom, dr. med., Laboratorijski strokovnjak za parazitske bolezni.

Dr. Petrovšek, najlepša hvala za obisk. Začeli bomo kar z glavno težavo. Ali je res, da je večina slovenske populacije okužene s paraziti?

Da. V primerjavi z drugimi državami smo blizu vrha, kar se tiče okuženosti. To pa zaradi izjemno slabega ekološkega položaja, neukrepanja pristojnih organov in brezbrižnosti do ljudi.

Dr. Petrovšek, ali so rezultati raziskav, ki povezujejo okuženost in slab zadah, pravilni?

Še pred nekaj leti je bilo v zdravstvu prisotno prepričanje, da se vzrok za slab zadah skriva znotraj ustne votline. Vendar pa so nedavne študije pokazale, da lahko tudi težave z želodcem in jetri (ki so ob okužbi s paraziti vedno prisotne) povzročajo slab zadah. Znanstveniki poročajo tudi o tem, da ta "običajen simptom" nikakor ne gre zanemarjati. Okužba vodi v dejansko vse resne bolezni človeškega telesa.

Sam osebno zaupam rezultatom raziskave, ki je bila izvedena v našem laboratoriju. Običajen "zadah" se razvije v resno bolezen. Približno 92% smrti lahko pripišemo okužbam s paraziti. In ne gre le za smrti zaradi bolezni.

Ko govorimo o parazitih, običajno mislimo navadne gliste. Ali lahko te res povzročajo slab zadah in celo smrt?

V bistvu je to velika zmota, da so paraziti le gliste. V različnih organih telesa živijo zelo različni paraziti, ki imajo na telo zelo različne učinke. Je pa seveda res, da so gliste oziroma helminti zelo nevarni. Dobesedno uničijo naše črevesje, povzročijo razkroj in končno smrt. Celo gliste je precej težko odkriti in uničiti.

Poleg glist obstaja na tisoče parazitov, ki lahko živijo v jetrih, možganih, pljučih, krvi in želodcu. In skoraj vsi so smrtonosni. Nekateri izmed njih takoj na telo delujejo zelo agresivno in ga uničujejo, drugi pa v telesu živijo neopaženo, dokler ni njihovo število tako visoko, da se jim telo več ne more upirati, in oseba umre.

Ob tem lahko z zagotovostjo rečem, da je dejansko vsaka oseba okužena s paraziti. Težava je v tem, da je večino parazitov izjemno težko odkriti. Ko pa posledice okužbe s paraziti postanejo opazne, jih poskušajo specialisti odstraniti iz telesa. Tudi med obdukcijo, vsaj običajno, so potrebni posebni testi za odkrivanje parazitov.

Obstaja na tisoče parazitov, ki lahko živijo v jetrih, možganih, pljučih, krvi in želodcu, skoraj vsi so smrtonosni, običajno pa je začetek okužbe možno zaznati z običajnim slabim zadahom.

Ali nam lahko podate kakšne konkretne primere okužb?

Lahko bi vam podal na stotine primerov. Ampak morda bo najbolje, če se osredotočim na tiste primere, ki najbolj jasno kažejo na nevarnost parazitov.

Najprej, nekatere trakulje lahko povzročijo raka. Običajno so najprej gliste tiste, ki zbolijo, in ne ljudje, vendar pa se njihove maligne celice širijo po telesu in okužijo človeško telo. To se zgodi, ko ličinke gliste iz črevesja preidejo v bezgavke. Posledično se spremenijo v rakaste tumorje in hitro zastrupljajo človeka. Smrt nastopi dejansko v nekaj mesecih. Eden takšen primer smrti je bil zabeležen le prejšnji teden.

Na tej sliki: celice malignega tumorja, ki je nastal iz parazitskih glist.

broken image

Drug pogost primer je okužba možganov. To vodi v živčnost, hitro utrujenost, prekomerno občutljivost in nihanje razpoloženja. Pri bolj napredni stopnji, ko so možgani polni parazitov, se razvijejo resnejše bolezni, ki posledično vodijo v smrt.

Imamo foto arhiv obdukcij, ko so bili različni paraziti najdeni v različnih organih človeškega telesa. Tukaj je nekaj slik, ampak moram vas opozoriti, da so grozne.

Gliste v človeških žolčnih kamnih:

broken image

Paraziti v človeških možganih, ki so povzročile raka:

broken image

Gliste v srcu, ki so povzročile srčno kap:

broken image

Tretji primer je okužba človeškega srca. Uveljavljeno je prepričanje, da je ta bolezen zel redka. Vendar pa ima srčne gliste približno 23% ljudi, kar je dejansko vsaka četrta oseba. V zgodnji fazi so popolnoma nevidne in na telo nimajo nikakršnega vpliva. Sčasoma pa postanejo gliste čedalje bolj opazne. So temeljni vzrok veliko srčnih obolenj, če pa govorimo o nenadnih smrti zaradi srčnega zastoja, so srčne gliste prisotne v skoraj 100% primerov.

Ali obstajajo še kakšne druge nevarne posledice okužbe s paraziti?

Pri moških lahko paraziti povzročajo impotenco, adenome, cistitis, kamne v ledvicah in sečilih.
Pri ženskah povzročajo bolečino in vnetje jajčnikov, tumorje v maternici, fibrocistične bolezni dojk kot tudi vnetje nadledvičnih žlez, sečil in ledvic. Vse te težave spremljajo prezgodnje staranje kože, gubice, podočnjaki, bradavice in papilomi po obrazu in telesu.

Kako se zaščitimo pred paraziti? Obstajajo testi, zdravila?

Na žalost lahko rečemo, da ne obstajajo gotove metode diagnosticiranja parazitov v človeškem telesu. Delno je temu tako zaradi tako širokega razpona vrst parazitov (poznamo več kot 2000 vrst) in delno zaradi izjemno težkega odkrivanja parazitov. Popolni pregledi za prisotnost parazitov so na voljo malo kje, pa še tam so izjemno dragi.

Simptomi okužbe s paraziti so naslednji:

 • Slab zadah;
 • Alergije (izpuščaji, solzne oči, izcedek iz nosu);
 • Izpuščaji in rdečica po koži;
 • Pogosti prehladi, boleče grlo, zaprt nos;
 • Kronična utrujenost (hitra utrujenost, ne glede na to, kaj počnete);
 • Pogosti glavoboli;
 • Zaprtje ali driska;
 • Bolečina v sklepih in mišicah;
 • Nervoznost, nespečnost in motnje apetita;
 • Temni kolobarji, podočnjaki.

Če opazite vsaj en simptom, obstaja 99% verjetnost, da so v vašem telesu paraziti. In znebiti se jih morate čim prej!

Glede zdravil obstaja nekaj težav, saj do danes obstaja le eno zdravilo, s katerim se lahko uspešno znebite parazitov.

To je protiparazitsko zdravilo, ki se imenuje Detoxic. Razvili so ga moji kolegi na laboratoriju za parazitologijo v sodelovanju z mednarodno skupino parazitologov. Skrbno so preučili več kot dvajset različnih antiparazitskih zdravil. Med procesom raziskovanja je postalo jasno, da je le Detoxic dejansko učinkovit.

Detoxic vsebuje edinstveno mešanico rmana (Achilleae millefolii), tavžentrože (Centauri erythraea) in nageljnovih žbic. Med razvojem in testiranjem je bilo zdravilo dokazano kot izjemno učinkovito. Danes je edino zdravilo, ki zagotavlja rezultate. In če ravno razmišljate o ceni, bi lahko izdelek namenili samo za izvoz, saj so ljudje po celem svetu pripravljeni plačati veliko denarja za Detoxic.

Tisti, ki so zdravilo že preizkusili, podajajo veliko pozitivnih povratnih informacij.

Zakaj je Detoxic tako poseben? Kakšna je razlika med tem zdravilom in drugimi protiparazitskimi izdelki?

Kot sem že povedal, je do danes to edino učinkovito protiparazitsko sredstvo na celem svetu. V celoti odpravi parazite iz telesa, in to je tudi razlog, da se zanj izjemno zanimajo mednarodne farmacevtske verige in farmacevtska podjetja. V primerjavi z drugimi protiparazitskimi zdravili deluje neposredno proti celotnemu spektru parazitov, ki bi lahko okužili človeško telo. Če upoštevamo težave diagnoze, lahko s tem izdelkom učinkovito očistimo celotno telo. Že prej sem omenil, da je skoraj nemogoče odkriti, kakšne vrste paraziti so okužili telo. Detoxic pa uniči in odstrani vse parazite, ki živijo kjerkoli v telesu- od možganov do srca, jeter in črevesja. Nobeno drugo zdravilo, ki ga poznamo danes, tega ni zmožno. Detoxic je sicer prehransko dopolnilo v obliki kapsul.

Poleg tega to ni kemično zdravilo, ampak povsem naraven izdelek, ki odpravi alergijske reakcije, neravnovesje črevesne flore in druge težave, ki se lahko pojavijo ob zdravljenju bolezni z običajnimi zdravili, zaradi katerih mora telo predelati veliko različnih kemičnih sestavin.

To je uradni rezultat laboratorija, ki je testiral Detoxic v laboratoriju za parazitske bolezni.

1. Učinkovitost Detoxic, izračunana s standardno tehniko (razmerje med številom ozdravitev in celotnim številom bolnikov v skupini 100 ljudi, ki so se zdravili z zdravilom):

 • Odprava glist in jajčec: 100%
 • Normalizacija funkcioniranja in stanja slinavke: 80%
 • Odprava alergijskega dermatitisa: 90%
 • Odprava gastritisa, razjed, driske: 90%
 • Odprava slabokrvnosti: 100%
 • Odprava slabega zadaha: 100%

2. Odkritih ni bilo nobenih stranskih učinkov, vključno z alergijskimi reakcijami.

3. Detoxic je vodilno zdravilo v boju proti parazitom v človeškem telesu.

Mislim, da bi naši bralci želeli vedeti, kje lahko naročijo Detoxic?

— Naročite ga lahko na uradni spletni strani proizvajalca. Na žalost imajo farmacije zelo visoke marže, in bi izdelek tako želele prodajati po precej višji ceni. Znanstveniki, ki so izdelek ustvarili, pa temu popolnoma nasprotujejo. Kot specialist si želim, da bi bil izdelek dostopen vsem ljudem.

Upam, da nam bo uspelo priti do sporazuma, da bi lahko Detoxic prodajali v vsaki lekarni v državi. Medtem pa ga lahko naročite le na spletu. Vse je zelo priročno in preprosto: izdelek vam dostavijo po pošti ali kurirski službi, plačate pa po povzetju. Za nakup izdelka ni potrebno nič drugega.

Dr. Petrovšek, bi našim bralcem želeli še kaj sporočiti, preden zaključimo intervju?

Vse, kar lahko rečem, je to, da pazite na svoje zdravje. Morda se vam ne zdi, ampak v vašem telesu v verjetnosti 97-98% živijo paraziti. Lahko so kjerkoli- v krvi, črevesju, pljučih, srcu, možganih. Paraziti vas dobesedno jedo od znotraj ter hkrati zastrupljajo vaše telo. Posledično se pojavijo številne zdravstvene težave, ki lahko skrajšajo življenje za 15-25 let. Navsezadnje pa je tukaj še težava nenadnih smrti, povezanih s paraziti v človeškem telesu.

Detoxic lahko naročite preko uradne spletne strani.

broken image

Komentarjev

Anika Benčina

Naročila sem to zdravilo. Skrbel me je slab zadah. Peti dan uporabe sem opazila, da je moj zadah postal bolj svež. Poleg tega se je izboljšalo tudi stanje želodca. Da preprečim pojavitev bolezni, opravim cel tretma vsake 3 mesece.

14.09.2018

Ga. Smole

Naročila sem Detoxic, prejela sem ga naslednji dan. Začela sem ga jemati, in iz mene so šle naravnost grozne stvari. Nikoli si nisem mislila, da lahko nekaj tako groznega živi v mojem telesu. Zdaj res ne vem, kako sem s tem prej živela.

14.09.2018

Kristina

Hvala za članek! Jaz sem tudi naročila.

14.09.2018

Andraž

Ko sem začel jemati Detoxic, se mi niti sanjalo, kakšne učinke bo imel. Bolečine v trebuhu so izginile (sliši se, kot da sem imel nekaj v črevesju), prav tako zadihanost in zadah. Pri 53 letih se počutim, kot da sem star 30. Kaj takšnega od osebnega zdravnika ne boste slišali.

15.09.2018

Amela

Jaz tudi jemljem Detoxic in učinek je čudovit. Počutim se mlada in zdrava. Moj imunski sistem se je v 8 mesecih, odkar sem začela s tretmajem, izjemno izboljšal. Od takrat sem zdrava! O takšnih rezultatih sem lahko samo sanjala! Ne morem z besedami opisati, kako priporočam za izdelek!

15.09.2018

Helena Marinč

Pred kratkim sem na BBC gledala dokumentarec o parazitih in omenjeno je bilo tudi to zdravilo. Rekli so, da je najboljša rešitev proti parazitom.

15.09.2018

Aleks

Jaz sem tudi naročil.

16.09.2018

Zaposlen

Včasih sem imel grozne glavobole. Detoxic sem jemal nekaj tednov in glavoboli so izginili. Zdaj samo razmišljam o tem, kaj neki ja tam zgoraj prebivalo?

16.09.2018

Sabina

Babica me je naučila, kako se znebiti parazitov s pravim pelinom. Cela družina je pila te čaje in poparke in to sem uporabila tudi pri svojih otrocih, ko so imeli gliste. Ampak ne glede na to, kaj sem storila, se nisem mogla znebiti slabega zadaha. Naročila sem Detoxic in zdaj več nimam težav z zadahom. Zdaj sem tudi nehala piti grenke čaje iz pravega pelina, preklopila sem na Detoxic. Učinek je enak, cena je razumna in zelo preprosto je za uporabo.

16.09.2018

Irena Vidrih

Zelo zanimiv intervju, hvala! Ljudem odpirate oči!

17.09.2018

Jana Babič

Kaj če je to prevara? Zakaj se prodaja samo na internetu?

17.09.2018

Evgenij

Se strinjam s komentarji. Ko sem začel jemati ta izdelek, so šle iz mene res grozne reči. Zagnal sem paniko in šel k specialistu, Pregledal me je in mi rekel, da so to jetrni metljaji. Če ne bi bilo Detoxic, bi me to ubilo v roku 2-3 let.

17.09.2018

Marko Resnik

Jana, si sploh prebrala članek? Kako prevara, če je plačilo po povzetju? Jaz sem ga naročil in kurir ga je dostavil. Vse sem preveril in potem plačal. Danes se vse prodaja preko interneta, od oblačil in čevljev, do različne opreme in pohištva.

18.09.2018

Anastazija Krglič

Odličen izdelek. Jemljeva ga skupaj z možem in oba sva opazila izboljšano zdravje. Počutiva se mlajše, imava več energije. Ko se znebiš parazitov, se res počutiš boljše.

18.09.2018

Sandra Miklavž

Pravkar prebrala komentarje in se odločila :-) Zdaj bom naročila.

19.09.2018

Angelika Gorše

Ne boste verjeli. Imela sem to težavo. Vedno sem bila utrujena, izgubila sem voljo do življenja, preprosto sem obupala. Potem pa sem kupila Detoxic. Je izjemno zdravilo in zdaj ga res priporočam vsem.

20.09.2018

David

Hvala za nasvet. Čas ej za čiščenje telesa. Vsaj enkrat v življenju. Sam tega še nisem storil, ampak mislim, da bo moje življenje boljše brez parazitov :-) Prepričan sem, da jih imam. Enostavno jih je dobiti.

21.09.2018