Return to site

Направете отново кожата си отново млада с Energy Beauty Bar

broken image

Днес искам да ви разкажа за един нов продукт, в който буквално се влюбих. Мога да ви гарантирам, че веднага след като решите да опитате, ще се влюбите и вие и никога няма да спрете да го използвате. Говоря за масажора Energy Beauty Bar

broken image
broken image

Не съм сигурна за кого е най-подходящ. Може би за хора над 30 години. Това, което знам, е, че е задължителен и за младите момичета поради многото функции, които има. Но всяко нещо по реда си.

На първо място, Energy Beauty Bar се използва за подмладяване на кожата. Как действа и как го прави в действителност?
Работата е там, че Energy Beauty Bar не е просто масажор, но и йонизатор. Той генерира микровълни, които преминават през горните слоеве на кожата, подобрявайки кръвообращението, изчиствайки токсините и излишните течности. Това помага да се намали подуването, забавя процеса на стареене и изглажда бръчките, като ги прави по-малко изразени. Например, успях да се отърва от линиите на бузите и назолабиалните гънки.

broken image

Какво друго може да направи Energy Beauty Bar за вас? Напълно отстранява малките пъпчици и следите, които те оставят. Никога не съм имала някакво ужасно възпаление. Акнето обаче остави петна по лицето ми, от които не можех да се отърва, без значение какво използвам!!! Никакви средства, дори и най-скъпите, не можеха да ми помогнат! Въпреки това на Energy Beauty Bar му беше нужен само месец, за да се справи с петната. Използвах го по 5 минути всеки ден и всичките изчезнаха. По-късно една козметичка ми каза, че това се е случило благодарение на подобреното кръвообращение и че конгестиите просто "са се изчистили".

broken image

Но това не е всичко, което Energy Beauty Bar може да направи. Основната цел на това устройство е да направи кожата ви здрава и стегната, като перфектно я почиства със същите микровълни. Със сигурност е доста трудно да го забележите с невъоръжено око, но усещането, което преживявате по време на процеса, е невероятно. Никой крем или маска не е успявал да ми даде такова невероятно усещане за добре овлажнена кожа!!!

Още повече, че Energy Beauty Bar свърши идеална работа за брадичката и долната част на скулите ми. Преди си мислех, че само пластична операция може да ми помогне. Но се оказа, че масажорът може идеално да оформи лицето ми и да махне всичко, което не искам да виждам върху него. Така че, ако искате да направите лицето си по-слабо, Energy Beauty Bar е правилният избор за вас :))

broken image

Масажорът определено е разработен от хора, ориентирани към клиентите :) Затова устройството е много леко, удобно и компактно. Не заема много място и можете да го вземете със себе си, без значение къде отивате!

broken image

В инструкцията за употреба на масажора се казва, че той може да се използва не само за лицето. Сто процента съм сигурна, че навсякъде ефектът ще бъде поразителен! Планирам да подмладя деколтето и ръцете си. Нямам сериозни проблеми с тези части на тялото и бих се радвала да прочета отзиви (за предпочитане да видя снимки) на хора, които вече са подобрили състоянието на кожата на ръцете и деколтето си! Така че нека да споделим впечатленията си!

И накрая едно предупреждение от мен. Не се опитвайте да намерите Energy Beauty Bar в магазините и аптеките. Там най-вероятно ще откриете фалшификати. Автентичният масажор може да бъде поръчан само на официалния уебсайт. Ще публикувам линк към него по-долу. Пожелавам на всички да бъдат красиви и здрави. Грижете се за себе си!

Използван: 2 месеца
Рейтинг: 10 от 10

15 коментара:

Мария

07.06.2018

14

Благодаря за отзива! Хареса ми тази подробна информация за функциите на масажора и снимките, разбира се. Веднага става ясно как работи. Сега искам да си купя същия!

Сашка

07.06.2018

25

Жестоко! Изглежда, че Energy Beauty Bar може да се използва вместо много кремове като овлажняващи, такива против стареене и онези които стесняват порите!

Силвия

07.06.2018

10

Със сигурност може да се използва вместо крем против стареене и вероятно вместо крем за стесняване на порите. Въпреки това, се нуждаете от овлажняващ крем. За да подобрите действието му, да го направите по-продължително, разумно е да проведете масажна сесия с Energy Beauty Bar.

Валерия

08.06.2018

33

много благодаря за съвета!

Сандра

08.06.2018

12

И аз използвах Energy Beauty Bar. Искам да споделя впечатленията си, така че снимките са тук :) Успях да намаля гънките на врата си и освежих кожата в областта на деколтето.

broken image

Алекс

08.06.2018

14

Невероятен резултат. Веднага ми се прииска да поръчам Energy Beauty Bar, за да освежа цялото си тяло.

Лидия

09.06.2018

18

Да освежиш цялото си тяло може да отнеме много време! На мен ми трябваха 2 курса от по 1.5 месеца за да премахна следите от акне по бузите и гърдите ми.

broken image

Лили

09.06.2018

21

Трудно е да се повярва, че такива резултати могат да бъдат постигнати само с помощта на обикновен масажор!

Тереза

09.06.2018

19

Той е НЕОБИКНОВЕН, точно за това става въпрос! Energy Beauty Bar не само изглажда бръчките и стимулира кръвообращението. Той йонизира кожата и я прави наистина ЗДРАВА.

Зори

10.06.2018

42

Привлекателна кожа означава здрава кожа. Не може да бъде другояче. Никой крем или серум не работи толкова добре колкото Energy Beauty Bar. Доказано е, че каквото и да се сложи на кожата не повече от 10% от него ще проникне през нея. Затова да се работи отвътре е правилния подход!

Ралица

10.06.2018

21

Не е чудно, като се има предвид, че Energy Beauty Bar ми помогна да се отърва от доста дълбоки бръчки!

broken image

Бейби

11.06.2018

36

харесва ми как изглежда Energy Beauty Bar! той е с хубава форма и блести! и видимо е компактен.

Любов

11.06.2018

18

Хареса ми ревюто, защото не можех да намеря добро описание никъде. Нищо, освен реклама на Energy Beauty Bar (или псевдореклами). Най-накрая хубаво описание! Благодаря Силвия! Моля продължавай да ни информираш за това как действа на ръцете ти. Много е интересно!

Александра

12.06.2018

15

Мога да покажа как Energy Beauty Bar подейства на кожата на моите ръце. Ето ги ръцете ми преди и след употребата на масажора (5 минути на ден, 1 месец).

broken image

Поля

12.06.2018

25

Когато видите такива резултати, не можете да устоите да направите поръчка. Аз вече го направих и очаквам да направя кожата си по-здрава. Време е да се приготвим за лятото)))