Return to site

Bogat și catifelat - Am rezolvat problema căderii părului în doar 1 săptămână!

Am recăpătat în totalitate tot părul pierdut în 2 luni

microblog personal

Salut, dragii mei!

Aș dori să vă împărtășesc cum am reușit să rezolv problema delicată a căderii părului. A fost, într-adevăr, o problemă foarte gravă - ei bine, cel puțin pentru mine. Nu m-am gândit niciodată că va trebui să mă confrunt cu ea, în special la 29 de ani. Era un adevărat DEZASTRU!Căderea părului nu s-a produs peste noapte, nu, a fost un proces treptat - puteam să văd cum părul mi se rărește, îl pierdeam cu fiecare zi ce trecea: când îl pieptănam, îl spălam, chiar și când dormeam. Era suficient să aranjez zona cu păr puțin, dar într-o zi am observat o adevăratăPORȚIUNE FĂRĂ PĂR în mijlocul capului meu.

Doar uitați-vă la ea, asta aveam pe cap acum aproximativ 2 luni (poate puțin mai mult de 2 luni):

Aceasta este o problemă gravă pentru o femeie

Bărbații pot cel puțin să-și taie părul scurt și chiar să profite de pe urma acestui lucru arătând mai masculini, dar această metodă nu se potrivește femeilor, noi nu vom deveni mai feminine, în mod sigur. Poate că exagerez puțin, dar părul frumos, lung și bogat este ceea ce face cu adevărat o femeie. Pierderea feminității este similară cu pierderea propriei persoane. Înțelegeți ce spun? Chiar a trebuit să-mi iau câteva zile libere deoarece mi-a fost jenă să-mi privesc colegii în ochi. Am 29 de ani, dar în acel moment simțeam că sunt cea mai timidă adolescentă din lume. Și soțul meu… Ei bine, mi-a zis că totul e bine și că el mă va iubi indiferent de cum arăt, dar puteam să văd cum se îndepărtează de mine. Acela a fost momentul în care pur și simplu am simțit că trec prin iad. Nu mai aveam încredere în mine și, prin urmare, nici în viața mea și mi se părea că viața mea a luat sfârșit.

Încercasem atât de multe lucruri pentru a rezolva problema.

Bineînțeles, am încercat tot ce mi-a picat în mână. Nu aveam timp să reflectez asupra acestor metode, pur și simplu le experimentam deoarece aceasta era problema care trebuia rezolvată cât mai repede cu putință. Nici măcar nu vă puteți imagina câte lucruri am încercat. Iată o listă aproximativă:

- șampoane (*erau cumpărate în cantități absurde, diferite mărci și prețuri, le utilizam urmând instrucțiunile cu strictețe, dar nu aveau niciun efect, nici măcar unul pe termen scurt) NU AU FUNCȚIONAT NICIODATĂ!

- spray-uri și loțiuni (au fost, de asemenea, cumpărate în cantități absurde, utilizate independent precum și în paralel cu alte metode de tratament, părul meu devenise mai moale, dar, din păcate, căderea părului a continuat) - NU AU FUNCȚIONAT NICIODATĂ!

- tablete (când am consultat un tricolog, mi-a prescris un tratament cu medicamente, spunându-mi că ficatul meu era afectat și ducea la căderea părului). Am urmat tratamentul, am făcut niște teste. Rezultatul: potrivit rezultatelor testelor mele, totul a revenit la normal, dar părul continua să cadă. NU AU FUNCȚIONAT NICIODATĂ!

- diete speciale (nimic de adăugat aici, serios, „mâncărurile sănătoase” nu vă vor vor face părul să crească, credeți-mă) - NU AU FUNCȚIONAT NICIODATĂ!

- leacuri băbești (Am masat suc de ceapă pe scalp, de asemenea, am utilizat ulei de brusture și maioneză - dar cred că lucrurile se înrăutățiseră, părul meu devenise chiar mai subțire) NU AU FUNCȚIONAT NICIODATĂ!

După cum puteți vedea, nu am stat cu mâinile în sân, fără să fac nimic. Dar eram disperată pentru că nimic nu m-a ajutat. Nici măcar puțin. Niciun efect. Speram atât de mult ca cel puțin un tratament de păr să mă ajute.

Ajutorul a venit de nicăieri

Am sunat-o pe o prietenă, ea a râs de mine și mi-a zis că sunt o proastă, că nici măștile scumpe, nici cele ieftine nu funcționează. Aceasta oferă doar un efect vizual prin acoperirea părului cu silicon - de aici părul catifelat și neted, temporar.

Procedurile de la salon sunt și ele o înșelătorie, nu are rost să așteptați acea refacere a părului pe care ei o promit, veți obține doar un efect vizual temporar care va dispărea în 3 zile.

Prietena mea m-a sfătuit să încerc doar un lucru - o mască medicinală specială Princess Hair. Toți cei de la salonul de coafură unde lucrează ea o folosesc de mult timp, așadar, practic, este singurul tratament care poate influența creșterea părului și refacerea acestuia.

Pe scurt, prietena mea mi-a spus că toate produsele de păr vândute în magazine care funcționează mai mult sau mai puțin conțin componente care se găsesc în această mască.Produsele din saloane garantează efectul. Dar acestea sunt mult mai costisitoare.

Coafezele au știut de ea de mult timp, deoarece toate procedurile foarte costisitoare precum bio-restructurarea și îndreptarea părului sunt bazate chiar pe acest produs. Tricologii doar inventează nume sofisticate pentru aceste proceduri pentru a face bani de pe urma clienților.

La sfârșitul celor 2 săptămâni de utilizare constantă a Princess Hair, părul meu a revenit la normal.

Serios. Anumite porțiuni, în special mijlocul, dar și partea din față a capului meu, aproape de frunte, erau vizibil lipsite de păr, deoarece părul continua să cadă de acolo. Iar apoi, dintr-o dată - bum! Porțiunile fără păr au început să dispară.

Eram cât pe ce să izbucnesc în lacrimi! Era greu de crezut, dar era adevărat. Doamne, nu știu ce este atât de magic la masca asta, dar CHIAR FUNCȚIONEAZĂ!

Nu credeți? Vedeți cu ochii voștri (pozele au fost făcute la un interval de 2 luni).

Diferența este evidentă! Cel puțin am încetat să îmi mai ascund porțiunea cu chelie prin pieptănarea părului peste ea.

Cum am utilizat-o? Strict conform instrucțiunilor - am aplicat masca pe păr și scalp, am masat-o, apoi am clătit-o. Foarte ușor de utilizat, iarEFECTUL ESTE EXTRAORDINAR!

De unde am comandat-o? De pe acest site. Din câte știu, aceștia furnizează doar produse originale, care pot fi verificate prin codurile de pe ambalaj.

Asta e tot, întreaga mea poveste. Fericirea nu are limite, așa că am decis să o împărtășesc cu voi. Sunt sigură că vă va ajuta și pe voi.

Apropo a ajutat-o, de asemenea, și pe mama. Așa că acum suntem două! Aici este rezultatul ei:

P.S. Împărtășiți poveștile voastre în comentarii.

Comentarii

Daniela B.

Și eu am auzit de această mască. Am început să chelesc prematur, masca m-a ajutat, rezultatul este aproape același. O recomand cu încredere!

15.09.2018

Paula

Dacă nimic altceva nu ajută, atunci da, trebuie să o încerci. Odată chiar mi-am făcut un transplant de păr. Am cheltuit sume inimaginabile de bani. Pe de o parte, nu regret acest lucru, dar pe de altă parte - este un mare păcat. Aș fi putut economisi atât de mulți bani dacă aș fi aflat de această mască înainte :(( De ce nu am auzit de ea?!

16.09.2018

Veronica

Nu știu ce să zic. Sună tentant, voi comanda. Nu am porțiuni fără păr încă, dar căderea părului este îngrozitoare!

17.09.2018

Simona

Cine a mai utilizat această mască? Vă rog spuneți, sunt foarte interesantă. Am auzit că este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei, o dezvoltare științifică de ultimă oră. Am citit pe ceva forum că un jucător de fotbal faimos a scăpat de chelie datorită acestei măști.

18.09.2018

Ce altceva mai știți?

Sandra

Sunt de acord, este un tratament foarte eficient pentru părul rărit! Prima dată am auzit despre acest produs în acest articol, dar părul meu era atât de deteriorat de la un permanent, pe care mi l-am făcut deși toată lumea m-a avertizat că este periculos. Părul meu, după permanent, a devenit o mare problemă, în ciuda faptului că am mers la o coafeză profesionistă. Utilizez această mască de o lună, părul meu este atât de strălucitor! Și a crescut cu 5 cm! Abia se mai distinge părul rupt de cel nou

18.09.2018

Rodica Achim

L-am comandat pentru fiica mea, eram foarte îngrijorată. De fapt, nu am văzut nimic în neregulă cu părul ei, dar ea era disperată.

19.09.2018

Gabriela

Oh, această mască m-a ajutat și pe mine! Acționează foarte repede! Și nu trebuie să aștepți o jumătate de an pentru a vedea primele rezultate.

19.09.2018

Adi

Simona, dacă mai ai îndoieli, uită-te la rezultatele mele. Întrebări?:)

20.09.2018

Alexandra Gloria

Am avut aceeași problemă, mă luptam cu ea de 7 ani, dar fără rezultate. Doar această mască m-a ajutat. Nu știu ce m-aș fi făcut fără ea. Am cumpărat-o și pentru mama, a fost în culmea fericirii. SUPER CADOU! Rezultatul meu:

21.09.2018

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly